Intel SpeedStep açıldıktan sonra Windows performansı düşüyor

• Konuyu başlatan Sadsl
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 4.191

Sadsl

Hectopat
Daha fazla  
Intel SpeedStep'i açınca bilgisayar hızlanması yerine daha da yavaşlıyor. Windows kullanımı bilgisayarın açılması vs. yavaşlıyor fakat oyunlarda net bir şekilde daha fazla performans alıyorum. Fakat bu özelliği aktif hale getirince bilgisayarda mavi ekranlar ve rastgele donmalar meydana geliyor. Lütfen bir çözüm bulalım arkadaşlar. Kapatınca hiçbir sıkıntı yok fakat oyunlarda performansım düşüyor ama Windows performansı artıyor. Sorunu bir türlü bulamadım arkadaşlar. Lütfen yardım edin, Saygılarımla.

Son düzenleyen: Moderatör:
SpeedStep işlemci kullanımını ve voltajını gerektiğindi artırıp kısan bir özellik. Mavi ekranlar ise tam voltaj kısılırken kullanım fırlayınca olmuş olabilir. Mecburen kapatmanız lazım ama normalde öyle şeyler yapmaması lazım, güç kaynağınız yetmiyor da olabilir.

SpeedStep işlemci kullanımını ve voltajını gerektiğindi artırıp kısan bir özellik. Mavi ekranlar ise tam voltaj kısılırken kullanım fırlayınca olmuş olabilir. Mecburen kapatmanız lazım ama normalde öyle şeyler yapmaması lazım, güç kaynağınız yetmiyor da olabilir.
Güç Kaynağım 750w anlamadığım şey daha önceden yapmadığı şeyleri şimdi yapmaya başladı bu arada bu sorunların baş gösterdiği zamanlar casper nirvana kasama yeni ekran kartı ve psu aldıktan sonra bu sorunlar baş göstermeye başladı Ekran Kartım Gtx770 windforce x3 psu m ise aerocool vx750

up yokmu arkadaşlar yardım edebilecek birisi?

OkuyomBenYa Bu Sorunu Çözemezmisin bunun için sorabileceğim birileri varmı?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı