Intel stok fan çıkmıyor

Umut Yücel

Hectopat
Arkadaşlar benim işlemcimde Intel'in stok fanı var. Bacakları ok yönüne döndürüyorum bacakları yukarıya kaldırdıgımda sadece 2 tanesi kalkıyor. Diğerleri sabit, hiç kalkmıyor. Bunun sebebi ne olabilir? Ne yapmam gerek? 7 yıldır termal macun sürmedim, yeni macun aldım. Süremiyorum.

Arkadaşlar benim işlemcimde Intel'in stok fanı var. Bacakları ok yönüne döndürüyorum bacakları yukarıya kaldırdıgımda sadece 2 tanesi kalkıyor. Diğerleri sabit, hiç kalkmıyor. Bunun sebebi ne olabilir? Ne yapmam gerek? 7 yıldır termal macun sürmedim, yeni macun aldım. Süremiyorum.
Fotoğraf atabilir misiniz?

Fanın fotoğrafını katar mısın?
1 2 ay öce bende buna benzer bir sorun yaşamıştım fanı takılmıyordu yeni fan aldım eğer çıkarmayı başarırsan yeni fan al derim.

Dosya Ekleri

• IMG_20200902_122615.jpg
    IMG_20200902_122615.jpg
    13,3 KB · Görüntüleme: 118
Peki ben bu fandan nasıl kurtulabilirim ayrıca 100 150 TL arası bir fan önerin var mı?
.
Çevrenizde bilgisayarcı varsa oraya götürebilirsiniz çıkarır oradaki kişi.
Benim işlemci fazla ısınmadığı için 25 tlik fan kullanıyorum biraz bakim fanlara öneri veririm.
peki ben bu fandan nasıl kurtulabilirim ayrıca 100 150 tl arası bi fan önerin varmı
Bu fanı buldum kaliteli gözüküyor.

Benim işlemci fazla ısınmadığı için 25 tlik fan kullanıyorum biraz bakim fanlara öneri veririm.
en yakın bilgisayarcı çarşıda kasada biraz ağır, bi şekilde kendim sökmem lazım, anakartı sökmeye çalıştım bir tane vidası çıkmıyor sürekli dönüyor

Bu fanı buldum kaliteli gözüküyor.
Güzel duruyor fiyatıda makul

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı