Arkadaşlar selam, CPU fan hızını artırılmasını istiyorum fakat BIOS'ta böyle bir arayüz bulamadım speedfan ile denesemde nafile gene olmadı BIOS'tan yardımcı olabilir misiniz? Not: Fan 4 pinli. Anakart marka modeli: ECS H81 H3 m4.
Arkadaşlar selam, CPU fan hızını artırılmasını istiyorum fakat BIOS'ta böyle bir arayüz bulamadım speedfan ile denesemde nafile gene olmadı BIOS'tan yardımcı olabilir misiniz? Not: Fan 4 pinli. Anakart marka modeli: ECS H81 H3 m4.
Healt Status sekmesi altında ''Smart Fan Function'' kısmını enterlayın, çeşitli profiller karşınıza gelecek, manuel mode seçerek gerekli fan eğrisi ayarlarını yapabilirsiniz.
Dediğim gibi zaten fan otomatik ayarda en yüksek seviyede dönüyordur. O işlemciyi stok soğutucu ancak o kadar soğutabilir. Hem havalar çok sıcak hem de kasa pek havadar değilse sonuç bu.