bios dan denedim ama bulamadımÇözüldü: CPU fan hızı ayarlama
Arkadaşlar selam, CPU fan hızını artırılmasını istiyorum fakat BIOS'ta böyle bir arayüz bulamadım speedfan ile denesemde nafile gene olmadı BIOS'tan yardımcı olabilir misiniz? Not: Fan 4 pinli. Anakart marka modeli: ECS H81 H3 m4.www.technopat.net
macunu ilk sürdüğümde 30dk boyunca aşırı soğuttu ondan sonra tekrar 100 derece olduO zaten son hızda çalışıyordur. Bundan ötesi macun değişimi veya çeşitli yükseltmeler olabilir.
macunu ilk sürdüğümde 30dk boyunca aşırı soğuttu ondan sonra tekrar 100 derece olduTermal macununuzu yenileyin derim. Bios'tan ayarlayabiliyorsunuz fanın hızını.
bios da böyle ayar göremedimÇözüldü: CPU fan hızı ayarlama
Arkadaşlar selam, CPU fan hızını artırılmasını istiyorum fakat BIOS'ta böyle bir arayüz bulamadım speedfan ile denesemde nafile gene olmadı BIOS'tan yardımcı olabilir misiniz? Not: Fan 4 pinli. Anakart marka modeli: ECS H81 H3 m4.www.technopat.net
nasıl yapcam bios dan anakart turbox h61Termal macununuzu yenileyin derim. Bios'tan ayarlayabiliyorsunuz fanın hızını.
macunu ilk sürdüğümde 30dk boyunca aşırı soğuttu ondan sonra tekrar 100 derece oldu
macunu ilk sürdüğümde 30dk boyunca aşırı soğuttu ondan sonra tekrar 100 derece oldu
bios da böyle ayar göremedim
nasıl yapcam bios dan anakart turbox h61
Konuda var zaten.Healt Status sekmesi altında ''Smart Fan Function'' kısmını enterlayın, çeşitli profiller karşınıza gelecek, manuel mode seçerek gerekli fan eğrisi ayarlarını yapabilirsiniz.
işde öyle bişey yok bendeKonuda var zaten.
Vardır işde.işde öyle bişey yok bende
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.