Intel stok fan nerede satılır?

Ali54

Hectopat
Katılım
18 Nisan 2017
Mesajlar
75
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar fanım bazen sesli, bazen sessiz çalışıyor. PC'de oyun oynamıyorum. Sadece internete giriyorum. BIOS'tan fan hızı 4066 RPM gösteriyor. Ben de fan bozuk olabilir diye Intel stok fan almak istiyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Fan bozuk olduğu için değil , ısınan işlemcini soğutmaya çalıştığı ve yetmediği için ses yapıyor. MSİ Afterburner gibi bir programla işlemci sıcaklığını kontrol et. Eğer ısınmamasına rağmen ses yapıyorsa fan bozulmuştur. Yoksa normal bir durum.
 
Yetersiz gelmelerinden kaynaklı olarak, stok fanlar genelde çok hızlı çalışırlar. Eğer para verip bir şey almak isterseniz, farklı bir soğutucu almanızı öneririm.
 
Arkadaşlar bilgisayarım 2008 yılı casper neo.Bilgisayar eski olduğu için masrafa gerek yok.Stock fan yeterli olur.zaten bilgisayarda oyun oynamıyorum bilgisayar neden ısınsın.bilgisayarımda intel core 2 duo e7500 işlemci,3 gb 800mhz ram var.ekran kartı yok.Foxconn g31mxp anakartım var.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı