Intel, Stok İşlemci Soğutucusunu Sessiz Sedasız Yeniledi

Biz aptalız, siz zekisiniz. Şimdi kendinizi zeki zannedip insanlara laf sokmaya devam edebilirsiniz. Bekle, listeden çıkarayım sizi de en azından bir kişinin sizi dinlediğini zannedip iyi hissedin.
@JusTaUseR Ha mesela bu gibiler. Konuyla alakası yok kendisinin. Seninle konuşuyoruz mesela, işin aslı astarı nedir belli bir düzeyde. Üsluba bak 😄 Hadi ne anlatacaksın buna sen? Bak sana nasıl yazıyorum, onu farkındaysan dikkate de almıyorum. Konuşuyor öyle sataşıyor aklı sıra.
Neyse dostum, sen en azından teknik bir şeylerden bahsediyorsun, üzerine yorum yapılıp sohbet edilebiliyor ve en azından belli bir üslup seviyen var. Görüşler farklı da olsa tartışmalar böyle olsun. Başka konularda görüşmek üzere iyi forumlar sana.
 
Buyrun alaşımın ne kadar sıcaklık farkı yaratacağını anlatın da görelim. Sizce elinde bu teknoloji olan bir üretici bunu stok fan için İntel'e mi satardı kendisi mi kullanırdı? Çok biliyorsan her teknik ayrıntısıyla anlat da görelim.
Arkadaş öyle bir alaşımı bulamadı galiba, bende böyle bir konu yüzünden 1 gün ban yedim :D
 
Yazık gerçekten, bu ego ne anlamadım. Milleti aşağılamak, görünen köy kılavuz istemez. Fanı değiştirmişler ve blok boyanmış bu kadar. Satın alacak adam kendinin aptal yerine koyulduğunu düşünür ve almaz. Biz son kullanıcıyız, eleştiri yapmak bizim hakkımız sen kimsin de cahil diyorsun, vasfın ne gerçek hayatta? Ben makina mühendisiyim ya sen?
 
@onur siyamoğlu hocam makine mühendisiyim diyorsunuzdur belki biliyorsunuzdur, intel'in alüminyum bloğu 1 cm uzatmak yerine daha ucuza kullanacağı bir siyah alaşım var mı?
 

Geri
Yukarı