Intel T4200 2.00GHz çift çekirdek işlemci OC

rascoln06

Centipat
Merhaba arkadaşlar, Acer Aspire Intel T4200 2.00GHz çift çekirdek işlemcim var. Bu işlemcinin gücünü arttırabilir miyim? Overclok olur mu ya da bir program yardımıyla biraz daha performanslı çalıştırabilir miyim? Güç altında sürekli 1.86 GHz'da çalışıyor, bunu 2.00-2.20 GHz yapabilir miyim? Bilgilendirirseniz sevinirim.

uygulama yardımı ilede yükseltme şansım yok mu hiç bir şekilde acaba pc .ok kasmaya başladı özelliklede youtube'da videolar sürekli donuyor geç yükleniyor
Hayır.

PC eski kasması normal, eğer çok istiyorsan temiz kurulum yapabilirsin.
Ben Linux Mint Xfce kullanıyorum. Tavsiye ederim. alternatif olarak Mac işletim sistemini de öneririm.
Windows olarak Windows 7'nin desteği kalktı(çok sorun olmaz ama tavsiye etmiyorum),Windows 8.1/10'u da stabil olarak kullanacağınızı düşünmüyorum. O yüzden bence Windows dışında bir şey düşünün.
Eğer Windows programları bana lazım dersen Linux'da Wine programı ile Windows programlarını çalıştırabilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı