INTEL Tabanlı 4000 TL Kadar Sistem Toplama

Z170x Gaming 5 emin ol diğer modellerden (MSİ M7 modeli hariç) daha iyi. Galaxy firması yurt dışında baya bir rağbet gören bir firma, Türkiye'de yeni olduğu için pek bilinmiyor. 970 ve 980 kartlarının en performanslı ve en kaliteli olanları'da bu firmaya ait, o modelinin ismi HOF kısaltması olarak geçiyor. Önerdiğim anakart kesinlikle kendi fiyat kategorisin'de en iyisi.

GALAX firması hakkında pek bilgim yok bu konuda fikir belirtmeyeceğim. Ancak hala anakartınızı ve ekran kartınızı MSI veya Asus almanızı tavsiye ediyorum. Kendileri daha yerleşik firmalardır. Türkiye'de de bilinen firmalar oldukları için ürün desteği vb. daha iyi olacaktır diye tahmin ediyorum.

GALAX firması hakkında pek bilgim yok bu konuda fikir belirtmeyeceğim. Ancak anakrtınızı ve ekran kartınızı MSI veya Asus almanızı tavsiye ederim. Kendileri daha yerleşik firmalardır. Türkiye'de de bilinen firmalar oldukları için ürün desteği vb. daha iyi olacaktır diye tahmin ediyorum.

Peki bir leptop alsam bu fiyata nasıl olur?
Isınması vs ?
Birde leptop tavsiye etseniz MSI veya Monster'in ne tavsiye ederdiniz?

MSI Gaming Serisi ürünler gayet başarılı ve oyun bilgisayarları oldukları için iyi soğutma sunar.
Ancak masaüstü bir oyun bilgisayarının performansını asla sağlayamayacaktır. Ayrıca bu fiyat aralığında oyun için masaüstü almanız daha avantajlı olur.
Yine de tavsiye isterseniz:
MSI GE70 APACHE PRO CORE İ7 4720HQ 2.6GHZ-16GB-128SSD+1TB-17.3''-GTX960 2GB-W8.1 - Vatan Bilgisayar
ASUS G771JW CORE İ7 4720HQ 2.6GHZ-16GB-1.5TB+256SSD-17.3"-4GB-W8 NOTEBOOK - Vatan Bilgisayar

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı