Intel UHD 620 hangi Windows sürümleri ile uyumlu?

denzii0

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Windows 8.1 indirdim fakat sürücü sanırım onla uyumlu değil. Tekrar Windows 10 geçtim ama 10 RAM canavarı o yüzden Windows'un eski bir sürümüne geçmek istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 8.1 indirdim fakat sürücü sanırım onla uyumlu değil. Tekrar Windows 10 geçtim ama 10 RAM canavarı o yüzden Windows'un eski bir sürümüne geçmek istiyorum.
Hocam Windows 10 Süper Lite gibi şeyler var isterseniz ama ne kadar güvenilir olduğu tartışılır. Ama sanırım Windows’un eski sürümlerini o APU ile kullanamazsınız. İsterseniz Ubuntu gibi sistemler kullanabilirsiniz. Bilgisayarı uçuracaktır elbet.

Hocam Windows 10 Super Lite gibi şeyler var isterseniz ama ne kadar güvenilir olduğu tartışılır. Ama isterseniz Ubuntu gibi sistemler kullanabilirsiniz. Bilgisayarı uçuracaktır elbet.

Windows 10'u NTLite ile modlayın öyle kullanın.

Hocam Windows 10 Super Lite gibi şeyler var isterseniz ama ne kadar güvenilir olduğu tartışılır. Ama sanırım Windows'un eski sürümlerini o APU ile kullanamazsınız. İsterseniz Ubuntu gibi sistemler kullanabilirsiniz. Bilgisayarı uçuracaktır elbet.

Ubuntu'da sistem gereksinimlerinde 4 GB RAM yazıyor peki Ubuntu kurdum diyelim RAM durumu % kaç olur tahminen 4 GB RAM'de veya UHD 620 Ubuntu uyumlu mu?

Ubuntu'da sistem gereksinimlerinde 4 GB RAM yazıyor peki Ubuntu kurdum diyelim RAM durumu % kaç olur tahminen 4 GB RAM'de veya UHD 620 Ubuntu uyumlu mu?
Hocam büyük ihtimalle boşta 750-1000 MB gibi yerlerde olacaktır. Yanlış bilmiyorsam UHD 620 Ubuntu ile destekli olması lazım. Ama şunu belirteyim çoğu zaman kod kullanacaksınız. İnternetten yardım almanız gerekebilir. Mesela Chrome yok. Ve Store çalışmıyor. O zaman Terminal kullanmanız gerekecektir.

Hocam büyük ihtimalle boşta 750-1000 MB gibi yerlerde olacaktır. Yanlış bilmiyorsam UHD 620 Ubuntu ile destekli olması lazım. Ama şunu belirteyim çoğu zaman kod kullanacaksınız. İnternetten yardım almanız gerekebilir. Mesela Chrome yok. Ve Store çalışmıyor. O zaman terminal kullanmanız gerekecektir.

Hocam 8.1 için UHD 620 bulabilir miyiz peki.

Sanmıyorum. Bulsanız da sorun çıkaracaktır (mavi ekran gibi şeyler). Belki Windows 10'un Driver'ını Windows 8.1'de çalıştırabilirsiniz ama memnun kalacağınızı sanmıyorum.

Hocam RAM canavarı Windows 10 o yüzden doğru düzgün oyun oynayamayırom sadece video izliyorum MX 110 var bir de UHD 620 UHD 620 kurmadan MX 110'da kuramıyorum Windows 8.1'e evde canım sıkılıyor RAM'i 8 yaptırsam 2. slot var mı bilmiyorum ana kartta 4 4 daha iyi olur çünkü işte ne yapsam bilemedim oyunlarda en gerek 3. şey RAM'dir çünkü RAM'im 90ken inanılmaz ötesi kasıyor ama 70ken normal ben bu durumdan hiç memnun değilim Windows 8.1 kullanımı çok hoşuma gitti ama çok üzgünüm çözüm olmadığı için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı