Hocam Windows 10 Süper Lite gibi şeyler var isterseniz ama ne kadar güvenilir olduğu tartışılır. Ama sanırım Windows’un eski sürümlerini o APU ile kullanamazsınız. İsterseniz Ubuntu gibi sistemler kullanabilirsiniz. Bilgisayarı uçuracaktır elbet.Windows 8.1 indirdim fakat sürücü sanırım onla uyumlu değil. Tekrar Windows 10 geçtim ama 10 RAM canavarı o yüzden Windows'un eski bir sürümüne geçmek istiyorum.
Hocam Windows 10 Super Lite gibi şeyler var isterseniz ama ne kadar güvenilir olduğu tartışılır. Ama isterseniz Ubuntu gibi sistemler kullanabilirsiniz. Bilgisayarı uçuracaktır elbet.
Hocam Windows 10 Super Lite gibi şeyler var isterseniz ama ne kadar güvenilir olduğu tartışılır. Ama sanırım Windows'un eski sürümlerini o APU ile kullanamazsınız. İsterseniz Ubuntu gibi sistemler kullanabilirsiniz. Bilgisayarı uçuracaktır elbet.
Hocam büyük ihtimalle boşta 750-1000 MB gibi yerlerde olacaktır. Yanlış bilmiyorsam UHD 620 Ubuntu ile destekli olması lazım. Ama şunu belirteyim çoğu zaman kod kullanacaksınız. İnternetten yardım almanız gerekebilir. Mesela Chrome yok. Ve Store çalışmıyor. O zaman Terminal kullanmanız gerekecektir.Ubuntu'da sistem gereksinimlerinde 4 GB RAM yazıyor peki Ubuntu kurdum diyelim RAM durumu % kaç olur tahminen 4 GB RAM'de veya UHD 620 Ubuntu uyumlu mu?
Hocam büyük ihtimalle boşta 750-1000 MB gibi yerlerde olacaktır. Yanlış bilmiyorsam UHD 620 Ubuntu ile destekli olması lazım. Ama şunu belirteyim çoğu zaman kod kullanacaksınız. İnternetten yardım almanız gerekebilir. Mesela Chrome yok. Ve Store çalışmıyor. O zaman terminal kullanmanız gerekecektir.
Sanmıyorum. Bulsanız da sorun çıkaracaktır (Mavi ekran gibi şeyler). Belki Windows 10’un Driver’ını Windows 8.1’de çalıştırabilirsiniz ama memnun kalacağınızı sanmıyorum.Hocam 8.1 için UHD 620 bulabilir miyiz peki.
Sanmıyorum. Bulsanız da sorun çıkaracaktır (mavi ekran gibi şeyler). Belki Windows 10'un Driver'ını Windows 8.1'de çalıştırabilirsiniz ama memnun kalacağınızı sanmıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.