Intel UHD 750 sürücüsü otomatik indirilince görüntü gidiyor

ömerftut

Decapat
Katılım
24 Haziran 2021
Mesajlar
27
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Windows güncelleme otomatik olarak Intel UHD Graphics 750 sürüm 32.0.101.5365 sürümlü driver ı otomatik indirip yüklüyor ve bu sürümü yükleyince görüntü gidiyor.
Eski Intel UHD Graphics 750 sürümlerinde sorun olmuyor ama bu sürümde böyle bir sıkıntı var, otomatik sürücü güncellemeleri kapalı ve format ve DDU uygulaması ile sildim ve sorun yine aynı yeni güvenli modda yeniden başlatıp eski sürün e geçip öyle kullanıyorum fakat yeni bir Windows güncellemesinde en son sürüm o diye otomatik Intel UHD Graphics 750 sürüm 32.0.101.5365'e geçiyor. Ve bu sürüm Intel'in ve de internette yok.
Sorum şu ne olursa olsun benim seçtiğim sürümde kalmasını nasıl sağlarım?

Not: Dediğim gibi silmekte işe yaramıyor yine yüklüyor bu yüzden sürüm kalsın sadece ne olursa olsun sürümü değiştirmesin istiyorum.

Şimdiden teşekkürler.
 
Kurulu anakart BIOS güncellemesi de yaptım bu sorun neticesinde son güncelleme guvenlik seviyesini artırdığı için chipset gibi tüm sürücüleri mecburu kurduruyor

Güvenli modda DDU ile GPU sürücüsünü kaldırın, Chipset'i tekrar kurun, yeniden başlatıp normal modda GPU sürücüsünü tekrar kurun.

Üzerinde CHİPSET yazan sürücüyü kuracaksınız.
 
Güvenli modda DDU ile GPU sürücüsünü kaldırın, Chipset'i tekrar kurun, yeniden başlatıp normal modda GPU sürücüsünü tekrar kurun.

Üzerinde CHİPSET yazan sürücüyü kuracaksınız.
DDU ile yaptığımı söylemiştim MSI kendi yazılım yükleme işlemini anakarta gömmüş durumda format atsam dahi windows açılınca otomatik açılıyor ve chipset i ses sürücüsünü, LAN driver lalını kurduruyor. sonrada kendimde sürüm ve uyumluluğunu kontrolunu yaptım onlarla ilgili bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. sorun Intel UHD Graphics 750 sürüm 32.0.101.5365 sürümünde böyle bir sürüm yok normalde internette aratıp manuel kurayım dedim Windows yanlış sorunlu driver indiriyordur diye ki öyle yapıyor başka ekran kartı modeline bile ait böyle bir sürüm yok. bu yüzden kurulu kalsın sorun değil artık uğraşmak istemiyorum. Tek isteyim seçtiğim sürümde kalsın yeter bana.
 
Sizin DDU ile yaptığınız sürücü değiştirme olayı ile benim anlattığımın alakası yok, denemek zorunda değilsiniz, iyi günler.
niye sinirleniyorsun Güvenli mod açıp DDU sildim normal yeniden başlattım chipset sürücüsü ve grafik sürücünü kurdum ama yine netice aynı olduğu için dedim. hatta sonra formatladım bir daha DDU ile sildim o zaten ne varsa yoksa siliyor o ses kartını da siliyor. Çaban ve çözüm odaklı yaklaşımın için teşekkür ediyorum.

Bu ekran kartı sürümlerinin yüklendiği bir yer yok mu? sadece onu silsek
 

Geri
Yukarı