Arttırırsın da performans artışı pekte olmazMerhaba herkese, laptopumda i5 10210U işlemci 8 GB RAM Intel UHD Graphics 128 MB var; ben bunu 256, 512 MB'ye falan artırabilir miyim? Artırabilirsem bilgisayara herhangi bir zarar verir mi? Bir şey olur mu?
Merhaba herkese, laptopumda i5 10210U işlemci 8 GB RAM Intel UHD Graphics 128 MB var; ben bunu 256, 512 MB'ye falan artırabilir miyim? Artırabilirsem bilgisayara herhangi bir zarar verir mi? Bir şey olur mu?
Arttırmanızın lüzmu yok. O entegre grafik üniteleri zaten zekiler, gerektiği zaman otomatik olarak RAM'inizden gerektiği kadar alacaklar. Aynısını harici kartlarda yaptığı oluyor.
Atıyorum oyuna girdiniz ve oyun 1.5 GB VRAM harcıyor, UHD grafik birimi otomatik olarak hemen RAM'inizde bir havuz oluşturup kullanmaya başlıyor. Tabii kendisininde belli bir sınırı var, görev yöneticisinde gözükür.
Arttırırsın da performans artışı pek de olmaz.
bunu inceleyebilirsin.
Bende o gpu da 3.9 gb yazıyorArttırmanızın lüzmu yok. O entegre grafik üniteleri zaten zekiler, gerektiği zaman otomatik olarak RAM'inizden gerektiği kadar alacaklar. Aynısını harici kartlarda yaptığı oluyor.
Atıyorum oyuna girdiniz ve oyun 1.5 GB VRAM harcıyor, UHD grafik birimi otomatik olarak hemen RAM'inizde bir havuz oluşturup kullanmaya başlıyor. Tabii kendisininde belli bir sınırı var, görev yöneticisinde gözükür.
Örnek:
Eki Görüntüle 2349103
4 GB'ye kadar kullanması gerekirse kullanır.Tamam reis teşekkürler bu sisteme önerebileceğiniz güzel oyun var mı?
Bende o gpu da 3.9 gb yazıyor
Böyle güzel oyunlar sıkmayacak uzun süre oynayacağım.4 GB'ye kadar kullanması gerekirse kullanır.
Ne tür oyun istediğine bağlı. Kriterlerin varsa ona göre yazarım, yoksa bildiğim güzel yapımları rastgele şekilde yazarım.
Tamam reis teşekkürler bu sisteme önerebileceğiniz güzel oyun var mı?
Size göre güzel oyun bana berbat, bana göre güzel oyun size berbat gelebilir. Atıyorum ben RDR2'yi çok severim ama nefret edeni çoktur. Tabi sevmediğiniz oyunu oynamak ufkunuzu açabilir.Böyle güzel oyunlar sıkmayacak uzun süre oynayacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.