Intel UHD Graphics 600 sisteme oyun önerisi

Haklısın fakat belki bir ihtimal düşük grafikler çalışır. Ben eski laptopumda az biraz oynuyordum.

Hocam ben bu sistemden bir tık daha güçlü bir sistemle açmaya çalıştığımda bilgisayar mavi ekran veriyordu . Çok zor bir ihtimal açması açsa bile keyif vermez.

Benim evde bir bilgisyar var abim onunla oyunuyor aynıu özelikleri aynı bir RAM'i değişik Fortnite GTA 5 açıyor 30 40 FPS Crysis oynarsın.

İşlemci: Intel(R) Celeron(R) N4020 CPU @ 1.10GHz 1.10 GHz.
RAM: 4, 00 GB (kullanılabilir: 3,83 GB)
Intel UHD Graphics 600.
Biliyorum kötü bir bilgisayar.
knk oyun var side iyi cs 1.6,empire earth,tap ninja,serious sam 2 bu çok akıcı olmaz,pes 2013.fifa11,half life 1-half life 2 en iyisi bu,spiderman web of shadows bun pek akıcı olmaz,movie star planet,call of duty modern warfare 1 bundan emin değilim,gta sanandreas iyi oyunlar bunlar gece gece sana listeledim oynarsın

Sağ ol yeni bilgisayar aldım.

Freedom Fighters, Combat Master, Tropico 5 ve alt sürümleri, Roblox(ki banlandı), LOL

İşlemci: Intel(R) Celeron(R) N4020 CPU @ 1.10GHz 1.10 GHz.
RAM: 4, 00 GB (kullanılabilir: 3,83 GB)
Intel UHD Graphics 600.
Biliyorum kötü bir bilgisayar.

Konuyu hortlatıyorum ve aynısı bende var. Sana önereceklerim FIFA 14 Stumble Guys Left 4 Dead my friend pedromu ne öyle bir şey ETS 2 1.30 ve altı 1.28 öneri* sven Co-op olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…