Haklısın fakat belki bir ihtimal düşük grafikler çalışır. Ben eski laptopumda az biraz oynuyordum.
Belki olabilir.
Haklısın fakat belki bir ihtimal düşük grafikler çalışır. Ben eski laptopumda az biraz oynuyordum.
knk oyun var side iyi cs 1.6,empire earth,tap ninja,serious sam 2 bu çok akıcı olmaz,pes 2013.fifa11,half life 1-half life 2 en iyisi bu,spiderman web of shadows bun pek akıcı olmaz,movie star planet,call of duty modern warfare 1 bundan emin değilim,gta sanandreas iyi oyunlar bunlar gece gece sana listeledim oynarsınİşlemci: Intel(R) Celeron(R) N4020 CPU @ 1.10GHz 1.10 GHz.
RAM: 4, 00 GB (kullanılabilir: 3,83 GB)
Intel UHD Graphics 600.
Biliyorum kötü bir bilgisayar.
Kanka oyun var side iyi CS 1.6, empire Earth, tap ninja, Serious Sam 2 bu çok akıcı olmaz, pes 2013.FIFA11, Half-Life 1-Half-Life 2 en iyisi bu, Spider-Man web of shadows bun pek akıcı olmaz, movie star planet, Call of Duty Modern Warfare 1 bundan emin değilim, GTA San Andreas iyi oyunlar bunlar gece gece sana listeledim oynarsın.
Sağ ol yeni bilgisayar aldım.
Sağ ol yeni bilgisayar aldım.
İşlemci: Intel(R) Celeron(R) N4020 CPU @ 1.10GHz 1.10 GHz.
RAM: 4, 00 GB (kullanılabilir: 3,83 GB)
Intel UHD Graphics 600.
Biliyorum kötü bir bilgisayar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.