Intel UHD Graphics 620 vs NVIDIA GeForce MX130

emirsn

Hectopat
Daha fazla  
İki adet ekran kartım var ama hangisinin daha iyi olduğunu çözemedim. Bence ikisi de berbat ama sizce? FPS oyunlarında hangi ekran kartını kullanmalıyım?

Pegatron Intel UHD Graphics 620 revision 7.
Pegatron NVIDIA GeForce MX130 revision a2.

Son düzenleyen: Moderatör:
hocam peki MX130 ile akıcı oynarmıyım
En düşük ayarlarda oynarsınız. Kaç gb ramınız var söylerseniz sevinirim. Laptop olduğu için ramınızı en az 12 yaparsanız uhd 620 yle bile akıcı oynama şansınız olur. Bu arada içinizde merak ettiğiniz oyunlar varsa oyun testine youtube dan bakabilirsiniz. Ne kadar fps farkı var aralarında diye merak edip baktığımda 20 fps pubg de, fortnite da ise uhd 620 low da 30 alırken sanırım mx130 medium da 50 alıyordu. Kısaca her oyunu mx130 ile EN düşük ayarlarda oynayabileceğinizi düşünüyorum (minimum 12 gb ram ile).

En düşük ayarlarda oynarsınız. Kaç gb ramınız var söylerseniz sevinirim. Laptop olduğu için ramınızı en az 12 yaparsanız uhd 620 yle bile akıcı oynama şansınız olur. Bu arada içinizde merak ettiğiniz oyunlar varsa oyun testine youtube dan bakabilirsiniz. Ne kadar fps farkı var aralarında diye merak edip baktığımda 20 fps pubg de, fortnite da ise uhd 620 low da 30 alırken sanırım mx130 medium da 50 alıyordu. Kısaca her oyunu mx130 ile EN düşük ayarlarda oynayabileceğinizi düşünüyorum (minimum 12 gb ram ile).
8 gb ram var aşağı yukarı kaç fps alırım acaba ?
düşük ayarlarda

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı