Intel UHD Graphics GTA 5 kaldırır mı?

efe_95x

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bilgisayarıma GTA 5 yükleyeceğim fakat ekran kartım kaldırır mı diye merak ettim. Yükleyim mi yüklemeyim mi?

Ekran görüntüsü 2024-08-11 200745.png

Ekran görüntüsü 2024-08-11 201333.png

Kaldırmaz ne oynadığınızı anlamazsınız. Harici ekran kartı ve en az 2 GB VRAM şart.

Hocam bir konuda daha okumuştum orada 128 MB VRAM yeter diyorlardı
Açmasıyla kaldırması farklı şeyler, tabii ki açarsınız. Ancak oyun deneyimi çok kötü olur, sürekli donarak kasarak 10-15 fps i geçmeden bir oyun deneyimi yaşamak isterseniz açar elbette. Bir diğer sıkıntı da yetersiz ram'inizin bulunması. Ekran kartınızın ram'i olmadığı için sistem ram'inden alacak fakat sistem raminiz hali hazırda GTA V açmak için zaten yetersiz olduğu için bu da oyun deneyiminizi kötü etkileyecektir.

Açmasıyla kaldırması farklı şeyler, tabii ki açarsınız. Ancak oyun deneyimi çok kötü olur, sürekli donarak kasarak 10-15 FPS'i geçmeden bir oyun deneyimi yaşamak isterseniz açar elbette. Bir diğer sıkıntı da yetersiz RAM'inizin bulunması. Ekran kartınızın RAM'i olmadığı için sistem RAM'inden alacak fakat sistem RAM'iniz halihazırda GTA V açmak için zaten yetersiz olduğu için bu da oyun deneyiminizi kötü etkileyecektir.

Teşekkürler :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı