Intel Ultra 7 265KF RTX 5070 Ti sistemin 4K'da darboğaz yapması normal midir?

beryyd

Yoctopat
Daha fazla  
Bilgisayar topladım fakat internette bottleneck testlerinde yüksek bottleneck alıyorum. 4K monitör aldım, hata mı yaptım? Ya da bilgisayar parçalarım uyumsuz mu?

Sistem:

Intel Core Ultra 7 265KF
RTX 5070 Ti
32 GB RAM

Bilgisayar topladım fakat internette bottleneck testlerinde yüksek bottleneck alıyorum. 4K monitör aldım, hata mı yaptım? Ya da bilgisayar parçalarım uyumsuz mu?

Sistem:

Intel Core Ultra 7 265KF
RTX 5070 Ti
32 GB RAM
İnternetteki bottleneck sayfaları doğru sonuç vermiyor genelde. Eğer sistemi yeni aldıysanız ve amacınız oyunsa AMD tarafı daha mantıklı. 5070ti 4K da ultra ayarlarda 60FPS üstünü zor verir diye düşünüyorum.

İnternetteki bottleneck sayfaları doğru sonuç vermiyor genelde. Eğer sistemi yeni aldıysanız ve amacınız oyunsa AMD tarafı daha mantıklı. 5070ti 4K da ultra ayarlarda 60FPS üstünü zor verir diye düşünüyorum.
DLSS 4 seçeneğiyle yüksek fps artışı alıyor gözüküyor. İşlemci konusunda maalesef kararım hep Intel' den yana oldu. AMD' yi düşündüğüm de çok fazla şikayet okuduğum için Intel' den devam etme kararı aldım. Benim gerginliğim biraz 4K monitörden. Dual monitör aldım 1080p ve 4K özellikli. Acaba 2K mı alsaydım diye pişmanlık yaşamaktan korkuyorum açıkçası. Çünkü LoL Cs gibi oyunlar da oynuyorum ve okuduğum kadarıyla 1080p de bottleneck olabilirmiş. 4K'da da acaba çok mu kötü bir fps alırım diye bilenlere danışmak istedim.

DLSS 4 seçeneğiyle yüksek FPS artışı alıyor gözüküyor. İşlemci konusunda maalesef kararım hep Intel'den yana oldu. AMD'yi düşündüğüm de çok fazla şikayet okuduğum için Intel'den devam etme kararı aldım. Benim gerginliğim biraz 4K monitörden. Dual monitör aldım 1080p ve 4K özellikli. Acaba 2K mı alsaydım diye pişmanlık yaşamaktan korkuyorum açıkçası. Çünkü LoL CS gibi oyunlar da oynuyorum ve okuduğum kadarıyla 1080p de bottleneck olabilirmiş. 4K'da da acaba çok mu kötü bir FPS alırım diye bilenlere danışmak istedim.

Darbogaza takılma bu kadar. Oyun keyfını baltalayacak FPS dususlerı olmadıkca yasanan darbogazın cok onemı yok. Kurdugun sıstem harıka ve dengelı. Zaten sıstemı topladıgın ıcın amd ıslemcı onermek yersız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı