Intel V-Pro işlemcili laptop alınır mı?

turj

Hectopat
Merhabalar. Laptop almayı düşünüyorum bir tane kafama yatan güzel bir şey buldum ama işlemcisini sordum. i5 V-Pro dedi. Biraz araştırdım nedir ne değildir. Intel'in kurumlar için geliştirilmiş olduğu kurumların uzaktan kontrol edilebileceği ve devre dışı bile bırakabileceği bir işlemci olduğunu okudum. Dahası var ancak bu bilgi benim sorum için yeterli.
Ben bu bilgisayarı alırsam bana bir sıkıntı olur mu?
Bu özellik devre dışı bırakılabilir mi?
Sizin önerileriniz neler?

Not: Ekran kartı GTX980. Benim bütçeme göre çok iyi bir ekran kartı var.

Son düzenleyen: Moderatör:
i5 Vpro diye bir model yok, vpro dediğin gibi bir özellik.
Tam model numarasını öğren, i5-5200U, i5-8250U vb. şeklinde.
Vpro olmasının bir zararı yok, ek bir şey yapman gerekmez.

Alacağım bilgisayar 2. El o yüzden bi sıkıntı olur mu diye sormuştum çünkü işlemciyi devre dışı bırakılabilir diye okudum tam bilgi sahibi değilim açıkçası yine de bi sıkıntı olmaz diyorsanız alıyım.

Bir de bu pc workstation sistem bu beni oyunlarda etkilemez değil mi Gtx ler quadro değil bi sıkıntı yaşar mıyım? Teşekkürler.

İkinciel olduğunu anlamıştım ilk mesajından.
Konfigürasyonu tam bilmeden birşey almanı önermem.
An itibariyle işlemciyi bilmiyorsun sanırım. Ekran kartını GTX diye 5 nesil önceki bir ürün alıyorsan gene sıkıntı. Konfigürasyonu karşı taraf söylemiyorsa ya çok eski olduğu içindir ya da başka sevimsiz nedenleri olabilir.

İkinciel olduğunu anlamıştım ilk mesajından.
Konfigürasyonu tam bilmeden birşey almanı önermem.
An itibariyle işlemciyi bilmiyorsun sanırım. Ekran kartını GTX diye 5 nesil önceki bir ürün alıyorsan gene sıkıntı. Konfigürasyonu karşı taraf söylemiyorsa ya çok eski olduğu içindir ya da başka sevimsiz nedenleri olabilir.

Teşekkür ederim doğru söylüyorsunuz. Almaktan vazgeçtim zaten değerinin altında bir fiyattan satıyor bir bit yeniği vardır.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı