BurakFIRAT
Megapat
Daha fazla
AMD - Intel, Samsung - Apple gibi olacak gibi hissediyorum.
Intel'den fena soğudum, AMD yok edecek gibi. Bunu birkaç yıl sonra canlı göreceğiz.
AMD - Intel, Samsung - Apple gibi olacak gibi hissediyorum.
Intel'den fena soğudum, AMD yok edecek gibi. Bunu birkaç yıl sonra canlı göreceğiz.
AMD biraz yavaş yok etsin
Hocam apple popüler kültür oldu artık, zengininden fakirine herkes tercih ediyor. eko sistemide çok iyi, sürekli geliştiriyorlar kendini, bana sorarsan apple para etmez. Xiaomi 11T pro kullanıyorum. Cihaz bambaşka bir seviyede. İphone 13 pro max 1 TB Aldım kullandım leş gibi zarar etmeden geri sattım.Benim de, Samsung'un Apple gibi olacağına dair inançlarım S7-Note 7-S8-Note 8 döneminde tavan yapmıştı artık tamamen söndü hocam onlarca seri onlarca sayı telefon yapması bir kere sektörde bence yanlış bir hareket ikinci yanlışı da herkes isyan ederken amiral gemisi s serisinde hâlâ kendi işlemcisini kullanıcılara zorlamaya devam ediyor kullanıcı Samsung almak istiyor Samsung kullanmak istiyor ancak Samsung kullanıcının istediği işlemciyi telefona koymayarak kullanıcıyı kaçırıyor günümüzde olarak görüyorum.
Intel ölmez yok olmaz hiçbir zaman OEM hazır sistemlerde haldır haldır satmaya özellikle ofis bilgisayarı sektöründe hazır tüm markalardaki anlaşmalarını korumaya devam ediyor. Ancak son kullanıcı OEM parça olarak pazarda 8000 serisi ile Intel'in pazar payının en az %30 oranda düşeceğini öngörebilirim şahsen.
Hocam NVIDIA hep piyasada olur lakin İntel için aynı şeyi söyleyemicem. BilmiyorumAMD biz son kullanıcılar için bir velinimet. Rekabet her zaman son kullanıcıya yarar.
Yıllardır Intel ve NVIDIA kullanıcıları ile dalga geçercesine işlemci ve ekran kartları ürettiler. Tek el oldukları için istedikleri gibi domine edip istedikleri gibi fiyatlandırdılar. AMD'nin tekrar gelişi ile birlikte kendilerine biraz çeki düzen verselerde hala sömürü politikaları devam ediyor.
Bu yüzden hem işlemci tarafında hem de ekran kartı tarafında AMD'ye yıllardır destek veriyorum. Intel ve NVIDIA'yı ilerleyen yıllarda daha da zora sokacaklarına inanıyorum. 2017'den bu yana baktığımda AMD çok ciddi adımlar attı.
2019'dan beri amd kullanıyorum banamısın demiyor. İnteldeki o ısınmayı vs hatırladıkça kötü oluyorum.Intel > AMD tek bir açıklamayla AMD de kronik sorun çok intel ise sorunsuz kendi fikrimi söylüyorum
2019'dan beri AMD kullanıyorum bana mısın demiyor. Intel'deki o ısınmayı vs hatırladıkça kötü oluyorum.
AMD'nin güncel son nesil ekran kartını kullanan birisi olarak ve 6900 XT'ten 7900 XT'ye geçmiş birisi olarak yakın geçmişte de GPU tarafında önemli isimlerden birisinin Apple'a transfer olmasıyla beraber AMD'nin artık low-cost GPU ve konsol GPU üreticisi olacağını tahmin ediyorum biraz saldı gibiler kas gücünde yeni ekran kartım eski ekran kartından %30'dan fazla daha iyi olmasına rağmen oyun performanslarında ortalama %15 daha iyi performans alıyorum ve CUDA durumundan dolayı Nvidia, Nvidia olarak kalacaktır diye düşünüyorum.AMD biz son kullanıcılar için bir velinimet. Rekabet her zaman son kullanıcıya yarar.
Yıllardır Intel ve NVIDIA kullanıcıları ile dalga geçercesine işlemci ve ekran kartları ürettiler. Tek el oldukları için istedikleri gibi domine edip istedikleri gibi fiyatlandırdılar. AMD'nin tekrar gelişi ile birlikte kendilerine biraz çeki düzen verselerde hala sömürü politikaları devam ediyor.
Bu yüzden hem işlemci tarafında hem de ekran kartı tarafında AMD'ye yıllardır destek veriyorum. Intel ve NVIDIA'yı ilerleyen yıllarda daha da zora sokacaklarına inanıyorum. 2017'den bu yana baktığımda AMD çok ciddi adımlar attı.
Hocam para etmez kısmını fazla kullanıcı yorumu olarak gördüm 2012 yılından beridir ana telefonum sürekli iPhone oldu bu yıl da iPhone 11'den iPhone 15 Pro Max'e geçiş yaptım, telefonda genel olarak beklentilerimi karşılamadı diyebileceğim tek şey fiyat etiketiydi o da satarken zaten kendini ortaya koyuyor, maalesef acı ama gerçek 8800 TL'ye 2020'de aldığım 256 GB iPhone 11'i bu hafta 19.000 TL gibi bir fiyata telefoncuya sattım..Hocam apple popüler kültür oldu artık, zengininden fakirine herkes tercih ediyor. eko sistemide çok iyi, sürekli geliştiriyorlar kendini, bana sorarsan apple para etmez. Xiaomi 11T pro kullanıyorum. Cihaz bambaşka bir seviyede. İphone 13 pro max 1 TB Aldım kullandım leş gibi zarar etmeden geri sattım.