Intel VGA Driver Yüklenmiyor

Noggola

Hectopat
Daha fazla  
Bu sürücü sanırım harici ekran kartım olduğu için yüklenmiyor. Eğer ekran kartım arızalanırsa bu sürücüyü yüklenmediğinden dolayı görüntü gelmez mi? Lucid Virtu ile yükleniyormuş sanırım yüklemeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer ekran kartım arızalanırsa bu sürücüyü yüklenmediğinden dolayı görüntü gelmez mi?
Ekran kartınız arızalanırsa monitörü anakartınızın görüntü girişine bağlarsınız ve oradan görüntü alırsınız. Sürücünün kurulu olmaması görüntü yok demek değil, grafik hızlandırmanın olmaması demek. Yani görüntü alırsınız ama sürücüyü kurana kadar görüntü sanki takılıyormuş ve yavaşmış gibi gelir. Yani görüntü olmaması gibi bir durum olmaz.
Bu gibi durumlara hazırlıklı olmak istiyorsanız BIOS'ta görüntü ayarını (Dahili ve harici ekran kartı arasındaki seçimi) otomatiğe alabilirsiniz. Böylece harici ekran kartınız arızalanırsa dahili ekran kartını kullanarak görüntü alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı