Intel vs AMD

Tabii ki AMD. Aynı performansı alacağım bir işlemciye de 200-300 TL fazla vermek bana çokta mantıklı gelmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Senin kişisel tecrübelerine bir şey diyemem. Sen sorun yaşamışsan yaşamışsındır yani.
Dediğim gibi zaten kesin AMD GPU alırım da demiyorum. Ama benim için GPU çok önemli değil. Daha çok CPU stabilitesi önemli. Yani CPU ve anakart stabil olsun, gerisi hiç umrumda bile değil. İsterse ekran kartı çöp olsun kafama bile takmam. Zira öyle fazla oyun da oynamıyorum. Oynasam oynasam Minecraft oynuyorum, o kadar.

Intel kendi işlemcilerinin 1 numara olduğu dönemde oyunlar sadece ona güzel şekilde optimize edildi. Yani eski dönemlere ait Knight online gibi oyunlarda AMD işlemci sorun yaratacaktır. Bir bakıma da AMD böyle devam ederse ilerideki oyunlar da AMD optimizasyonu ile gelecek yani geleceği bilemeyiz belki şimdi stabil diye aldığımız işlemci 2-3 sene sonra şuan AMD işlemcilerin yaşadığı sorunu yaşayacak.

Evde 2 sistem var biri Intel (9100F) biri AMD (2600) açıkçası ikisi de sorunsuz değil

10 FPS için 2000 TL fazla vermediğim için başarılıyım zaten.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yahu oc falan yapmasam bile fark etmiyor. Sırf oyun için 9900k gereksiz amma savundunuz ya. Paranız çoksa eğer gidin alın 10999k en üstü neyse artık. Banane yani.
Yahu herhangi bir şey savunduğum yok. i9'u savunduğum hiç ama hiç yok. Para israfından başka bir şey değil. Mesajı ironi olsun diye yazdım.

Xiaomi aldım sıkıntısız, ryzen 2600 var sıkıntısız, AMD kendini çok aştı, fiyat olarak bugun AMD, yarın başkası tabiki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…