Intel Wi-Fi 6 AX201 160MHz sürücüsünde kod 43 ve kod 10 hatası veriyor

Flanqus

Megapat
Daha fazla  
RAM
32GB DDR4
SSD veya HDD modeli
Kioxia 1 TB M2
Ekran kartı
RTX 4060
İşlemci
Intel i5 13420H
Merhaba, Casper Excalibur G870 modelini Windows 10 ile kullanıyordum. Yaklaşık 2 haftadır Wi-Fi yok oluyor aygıt çalışmayı durduruyor. Sürücüyü sildim, önce Casper'ın kendi sitesinden yükledim olmadı. Sonrasında Intel asistan ile yükledim yine olmadı. En son çare Windows 11'e geçtim bir iki gün sorunsuz çalıştı yeniden aynı sorun ortaya çıktı. Sürücüyü kaldırıp daha eski bir sürümünü yüklemeye çalışıyorum fakat kaldırdığım sürücüye zaten mevcut diyor. 10 gündür telefonu modem olarak kullanıyorum, bunun bir çözümü var mıdır? Bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Buradan sürücüyü indir yükle ve test et.

Buradan en güncelini indirmediğim sürece kurulum yapamıyorum. Halihazırda yüklü olan sürücüyü kaldırıyorum akabinde attığınız linkten en güncelin 1 ya da 2 önceki sürümlerini kurmaya çalıştığımda sürücü zaten yüklü uyarısı veriyor. En güncelini kurduğumda da kurulum sonrası aygıt yöneticisinde ünlem işareti tekrar beliriyor.

En son olarak oto sürücü güncelleştirmelerini kapattım. Ardından kurtarma seçeneklerinden onarım seçeneğini seçip Windows dosyalarını onardım. 3 gündür bir sorun yok. İnşallah böyle devam eder.

Buradan en güncelini indirmediğim sürece kurulum yapamıyorum.
Güncel sana attığım zaten.
,Halihazırda yüklü olan sürücüyü kaldırıyorum akabinde attığınız linkten en güncelin 1 ya da 2 önceki sürümlerini kurmaya çalıştığımda sürücü zaten yüklü uyarısı veriyor. En güncelini kurduğumda da kurulum sonrası aygıt yöneticisinde ünlem işareti tekrar beliriyor.
Win update ile arkada çakışma oluyor olabilir.

En son olarak oto sürücü güncelleştirmelerini kapattım. Ardından kurtarma seçeneklerinden onarım seçeneğini seçip Windows dosyalarını onardım. 3 gündür bir sorun yok. İnşallah böyle devam eder.
Tamamdır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı