Intel Wi-Fi 6 AX201 sürücüsü nasıl yüklenir?

Ahmet3310

Femtopat
Katılım
7 Mayıs 2021
Mesajlar
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar, bugün bir güncelleme geldi. Wi-Fi'ım Intel Wi-Fi 6. ona güncellemeyi Intel'in kendi sitesinden yaptım ve daha sonra normal çalışan Wi-Fi'ım güncellenmeye başladı. Sonra güncellenemedi hatası verdi ve aygıt yöneticisine baktığımda Wi-Fi'ın yanında ünlem işareti çıktı eski güncellemeden önce. Eski haline dönmek istiyorum ya da sürücüyü ilk hali gibi yapmak istiyorum.

1620587269985.png
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    48,1 KB · Görüntüleme: 265
  • Ekran Alıntısı.PNG2.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG2.PNG
    147,9 KB · Görüntüleme: 259
Son düzenleyen: Moderatör:
Ünlem işareti olanlara sağ tıkla kaldır de yazılımı sil seçeneği çıkarsa ona da bas sonra donanım değişikliklerini tara kısmına bas.
 
Otomatik sürücü yüklemeyi kapatın. Daha sonra sürücü sekmesine gelip kaldır deyin. Sonra da elle yüklemeyi deneyin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Intel Driver & Support Assistant biraz sorunlu bir yazılım. Bazen güncellemeleri yapamayabiliyor. Bunun için de sürücüleri manuel olarak güncellemek gerekiyor.

Aşağıdaki linke girip Kullanılabilir İndirmeler kısmından en baştaki WiFi_22.40.0_Driver64_Win10.exe olanı Yükle butonuna basarak indir. İndirdikten sonra direkt olarak çift tıklayarak çalıştır ve ileri butonlarına basarak kurulum yap.

Eğer Bluetooth için de aynı şey olduysa onun da indirme linki burada. Kullanılabilir İndirmeler kısmından en baştaki BT_22.40.0_64_Win10.exe olanı indirirsin bunun için de.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı