Çözüldü Intel Wi-Fi AC-9560 kod 10 hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

miracakhn

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikler merhaba demek istiyorum. Geçen yıl bu hata (KOD-10 ve KOD-43) ile karşılaştım ne yaptıysam çözüm olmadı, vizelerim bitince son çare format attım. Bu sene yine kasım ayında bu hatayı almaya başladım ve yine vize haftama denk geldiği için maalesef format atmayacağım. Çözüm olarak ne önerirsiniz? Birçok kaynaktan (Lenovo Support, Intel, Microsoft) Wi-Fi sürücüsü indirip kurdum işe yaramadı. BIOS'u default ayarlara getirdim bu da geçici çözüm oldu yaklaşık 10 dakika sonra yine Wi-Fi gidiyor ve aynı hata kodlarını veriyor. Şu an bıktığım için yeni Wi-Fi kartı almayı düşünmekteyim. Cihazım Lenovo IdeaPad Gaming 3 15imh05. Intel AX200 vb. Wi-Fi 6 kartlar bu cihaz ile uyumlu mudur? Ve bir de bildiğiniz bir çözüm varsa önerir misiniz?

Yardım edebilecek yok mu?

Yeni Wi-Fi kartı aldım ve sorun çözüldü. Intel AX201 NG uyumlu bir şekilde çalışıyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…