Intel Windows "DCH sürücüleri" ne işe yarar?

Başlıkta belirttiğim ve de "ek" olarak bıraktığım sürücü, ne işe yaramaktadır?

ss2.png

ss2.png

Grafik sürücüsü, işlemcinizdeki dahili grafik birimi için. Güncellemeniz yararınıza olur.

Grafik sürücüsü, işlemcinizdeki dahili grafik birimi için. Güncellemeniz yararınıza olur.

Display problemim var, kaynağını çözmeye çalışıyorum. Problem kaynaklı olarak da ortalama ne kadar masraf çıkar onun derdindeyim maalesef şu an :(. Bu yüzden sence şimdi yazacağım problemle paralel olarak sence ne problemi vardır bilgisayarın?
Entegre grafikte oyun açınca direkt olarak oyun açılmadan direkt display kesiliyor veya normal ekran kartıyla çalıştırınca da bir süre sonra monitör ve arkadaki marka logo ışığı kesiliyor. Discord'dan ve oyundan ses geliyor; kasa, fan vb. çalışıyor ama dediğim gibi görüntü tamamen gidiyor. Güncellemeyi yaparken ya yine monitör gidiyor ya da başarılı olsa bile diğer gün tekrar aynı güncelleme, aynı sürüm tekrar "güncelleme mevcut" şeklinde duruyor. Hiçbir şekilde oyun falan oynayamıyorum.

Laptop mı kullanıyorsunuz masaüstü mü? Başta laptop sanmıştım ama "kasa çalışıyor" demeniz şaşırttı.

Doğru, çok kullanılmadığı için doğrulamak istedim.

Sorununuzun sebebinin dahili grafik olması çok olası, zira harici grafikle açmaya çalışırken bile MUX Switch yoksa dahili grafik de görev alacağı için bir sorun yaşaması durumunda hissedersiniz bunu. Laptop modeli nedir?

Tam modeli söyleseniz iyiydi, V17.1 gibi. Neyse, yeni bir şey muhtemelen. (Yeniyse) halihazırda kurulu sürücüyü DDU ile kaldırıp verdiğim linktekini kurmayı deneyin. Intel'in yazılımı sorun çıkarıyor olabilir.

Tam modeli söyleseniz iyiydi, v17.1 gibi. Neyse, yeni bir şey muhtemelen. (yeniyse) halihazırda kurulu sürücüyü DDU ile kaldırıp verdiğim linktekini kurmayı deneyin. Intel'in yazılımı sorun çıkarıyor olabilir.

Maalesef, sorunsuz bir şekilde yüklendi ama yine de o güncellemeler önüme çıkıyor ve de ekran gidiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı