Intel Xeon E5-2689 ile sistem toplama

Nonameandsurname

Centipat
  • Anakart: X79 LGA 2011
  • İşlemci: Intel Xeon E5-2689
  • Ekran kartı: GTX 750 Ti ya da GTX 960 4 GB
  • RAM: 16×2 1866 MHz
  • Kasa: Karar veremedim.
  • PSU: Karar veremedim.
  • HDD: 1TB Seagate 7200RPM
  • SSD: 480 GB SSD
Anakart daha iyi öneriniz var mı ve parçaların hepsi uyumlu mu? Kasa ve PSU seçiminde yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende Xeon sistem toplama niyetindeyim. 2-3 hafta sonra asya ya gideceğim ve çinden alışverişlerde vergi yok gideceğim ülkede.
Çift işlemcili E5-2689 sistem toplayacağım.
Lakin anakarta 2 tane ekran kartı takacağım.
GTX 1060'ın crossfire desteği yokmuş.
Bende RX 570 (8 GB) 2 adet takayım diyorum.
Ama maalesef ülkemizde çift işlemcili sistemler hakkında detaylı hiç inceleme videosu yok.
Almamız gereken hunanzi marka anakartlarda 2 adet slot varlakin ikisi de X16 mı anlayamadım.
Darboğaz yapar mıki.

Almayı düşündüğüm anakart aşağıda.
.

Bende Xeon sistem toplama niyetindeyim. 2-3 hafta sonra asya ya gideceğim ve çinden alışverişlerde vergi yok gideceğim ülkede.
Çift işlemcili E5-2689 sistem toplayacağım.
Lakin anakarta 2 tane ekran kartı takacağım.
GTX 1060'ın crossfire desteği yokmuş.
Bende RX 570 (8 GB) 2 adet takayım diyorum.
Ama maalesef ülkemizde çift işlemcili sistemler hakkında detaylı hiç inceleme videosu yok.
Almamız gereken hunanzi marka anakartlarda 2 adet slot varlakin ikisi de X16 mı anlayamadım.
Darboğaz yapar mıki.

Almayı düşündüğüm anakart aşağıda.
.
Hiç bir fikrim yok keşke olsa da yardım edebilsem ama xeon işlemci iyi ve fiyatıda gayet iyi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı