Intel(R) Xeon(r) CPU E5-2696 V3 @ 2,30 GHz, Intel Xeon CPU E5-2696 V3 @ 2,30 GHz
18 çekirdek 36 thread bir işlemcidir. Sistem toplamak için almıştım fakat kullanmadan satmak zorunda kaldım. Ürün sahibinden üzerinden temin etmiştim. Eğer bir sorun olursa önceki aldığım yer ile iletişime geçilebilir.
Evet vergiler ve kargo da dahil. İki hafta içerisinde de ulaşıyor kargolar aliexpresten alınan, artık eskisi gibi aylar yıllar almıyor. Kimsenin iki hafta beklemeyip iki katı fiyat vereceğini sanmıyorum açıkçası.
Evet vergiler ve kargo da dahil. İki hafta içerisinde de ulaşıyor kargolar AliExpress'ten alınan, artık eskisi gibi aylar yıllar almıyor. Kimsenin iki hafta beklemeyip iki katı fiyat vereceğini sanmıyorum açıkçası.
2 katı fiyat nasıl oluyormuş? Gümrük vergisi ÖTV derken zaten 2.4K ya çıkmıyor mu? 2 katı fiyat farkı nerede? 2.5k ya ben aldım aracı uygulama taksit derken 2.8k ya bana geldi 400TL üstüne koymayayım mı?
2 katı fiyat nasıl oluyormuş? Gümrük vergisi ÖTV derken zaten 2.4K ya çıkmıyor mu? 2 katı fiyat farkı nerede? 2.5k ya ben aldım aracı uygulama taksit derken 2.8k ya bana geldi 400TL üstüne koymayayım mı?
Mesela şu an 1246₺ fiyata satılıyor. Ödeme ekranında 1620₺ oluyor. Ben son 1-2 yıldaki siparişlerimde ödediğim miktardan 1 kuruş fazlasını ödemedim şahsen. Yani bu ödeme ekranında senden gümrük vergisini de alıyor ve öyle gönderiyor. Bu şekilde 1620₺ fiyata alınabiliyor. @Xoloth bunu söylemek istemiş.
Mesela şu an 1246₺ fiyata satılıyor. Ödeme ekranında 1620₺ oluyor. Ben son 1-2 yıldaki siparişlerimde ödediğim miktardan 1 kuruş fazlasını ödemedim şahsen. Yani bu ödeme ekranında senden gümrük vergisini de alıyor ve öyle gönderiyor. Bu şekilde 1620₺ fiyata alınabiliyor. @Xoloth bunu söylemek istemiş.
İstediğiniz fiyatı yazabilirsiniz lakin benim bu yorumu yapmamın sebebi, fiyatı değiştirmediğiniz sürece, dolar ancak iki katına çıktığında alıcı bulabileceğinizi söylemek.