Satılık Intel Xeon E5-2696 V3

Fiyat hakkında yorum yapılabilir
  1. Evet
Yer
BURSA-BANDIRMA
Daha fazla  
Vergileride ve geliş süresini de içine dahil etmişsinizdir umarım.

Evet vergiler ve kargo da dahil. İki hafta içerisinde de ulaşıyor kargolar aliexpresten alınan, artık eskisi gibi aylar yıllar almıyor. Kimsenin iki hafta beklemeyip iki katı fiyat vereceğini sanmıyorum açıkçası.

Evet vergiler ve kargo da dahil. İki hafta içerisinde de ulaşıyor kargolar AliExpress'ten alınan, artık eskisi gibi aylar yıllar almıyor. Kimsenin iki hafta beklemeyip iki katı fiyat vereceğini sanmıyorum açıkçası.

2 katı fiyat nasıl oluyormuş? Gümrük vergisi ÖTV derken zaten 2.4K ya çıkmıyor mu? 2 katı fiyat farkı nerede? 2.5k ya ben aldım aracı uygulama taksit derken 2.8k ya bana geldi 400TL üstüne koymayayım mı?

2 katı fiyat nasıl oluyormuş? Gümrük vergisi ÖTV derken zaten 2.4K ya çıkmıyor mu? 2 katı fiyat farkı nerede? 2.5k ya ben aldım aracı uygulama taksit derken 2.8k ya bana geldi 400TL üstüne koymayayım mı?
Mesela şu an 1246₺ fiyata satılıyor. Ödeme ekranında 1620₺ oluyor. Ben son 1-2 yıldaki siparişlerimde ödediğim miktardan 1 kuruş fazlasını ödemedim şahsen. Yani bu ödeme ekranında senden gümrük vergisini de alıyor ve öyle gönderiyor. Bu şekilde 1620₺ fiyata alınabiliyor. @Xoloth bunu söylemek istemiş.

1697544070060.png

Mesela şu an 1246₺ fiyata satılıyor. Ödeme ekranında 1620₺ oluyor. Ben son 1-2 yıldaki siparişlerimde ödediğim miktardan 1 kuruş fazlasını ödemedim şahsen. Yani bu ödeme ekranında senden gümrük vergisini de alıyor ve öyle gönderiyor. Bu şekilde 1620₺ fiyata alınabiliyor. @Xoloth bunu söylemek istemiş.

Eki Görüntüle 1980600

Ne diyebilirim o zaman oradan alsınlar. Ben aldığım fiyat üzerine satıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı