Intel Xeon E5450 işlemci nasıldır?

rıdemistaken

Hectopat
Yer
Ankara
Beyler öncelikle selamlar. 250 TL gibi bir bütçem var ve bilgisayarım eski olduğu için 775 LGA soket kullanıyorum. İnternette dolaşırken E5450 adlı işlemciye denk geldim ve şu yazıyordu "775 soket olarak en iyi işlemci" fakat biraz araştırdığımda işlemcinin neredeyse hiç satılmadığı gördüm. Almayı düşünüyorum. Fakat bir türlü bulamadım. Nereden bulabilirim? Ve bu fiyata önerebileceğiniz bir işlemci var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
775 Pin için en iyi işlemci bu;

E5450 uyumsuz fakat modlayıp satanlar varmış. İkinci el piyasasını yoklaman lazım.

775 pin için en iyi işlemci bu;

E5450 uyumsuz fakat modlayıp satanlar varmış. İkinci el piyasasını yoklaman lazım.

Bu işlemciyi satın alabileceğim bir site var mı? Ve eski bir bilgisayar kullandığım için bilgisayarım için ek bir katkı sağlar mı bu işlemci ?

Bu işlemciyi satın alabileceğim bir site var mı? Ve eski bir bilgisayar kullandığım için bilgisayarım için ek bir katkı sağlar mı bu işlemci ?
Bu işlemciyi bulman çok zor, bulsan da çok pahalı olur onun yerine gidip Ryzen 3 1200 alsan bile daha fazla performans verir :) E5450 ise işlemci ağırlıklı güncel oyunlarda sorun çıkaracaktır

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı