Satılık Intel Xeon E5450 (Q9650 eşit hazır modlu)

ALİ TUNAY

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Ürün sıfırdır. Hiç kullanmadım. Elimde 2 tane var. Birini kendim kullanıyorum. Diğeri kutusunda duruyor.
4 çekirdeklidir. GTA V, Doom, Call Of Duty Advanced Warfare, Assassins Creed Syndicate ve birçok oyunu rahatlıkla açabiliyor. Youtube2dan videolarına bakabilirsiniz.
LGA 775 soketli G31/G41/P31/P35/P41/P43/P45 yongalı anakartlarda sorunsuz çalışır.
Yanında bir seferlik termal macun da vardır. İşlemci hazır modludur. Yani siz anakart ve işlemcide hiçbir işlem yapmayacaksınız. Tak çalıştır. Malatya elden veya önce havale sonra kargo yapabilirim. Fiyatı 140 TL'dir
asdasd.jpg
1.jpg

Son düzenleme:
Donanım arşivi, bu işlemciyle sistem topladı. Fiyatı uygun. Anakart için G31 chipset tavsiye etmişti galiba. Ekran kartı olarak GTX 1050 ekran kartı kullandı ve hemen hemen bütün oyunlarda darboğaz oldu. Yani RX 460 veya GTX 750 Ti tercih etmek daha doğru olur. Alıcı arkadaşlar ilgili videoya baksınlar.

G41 Anakart tavsiye ediyormuş.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İşlemci için 80 ₺ ödemiş(Ali express). Fiyat uygun dedim diye bunu ekliyeyim dedim. Sonra çok para verdik diye bana kızmayın. :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı