Intel Xeon işlemcili kasa toplama

RuntyWasTaken

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Hocalarım herkese selam öncelikle 3 farklı sorum olacak.

1) Intel Xeon işlemci oyunlarda nasıl performans verir.
2) Xeon anakartların güç kaynagı nedir ( 2 tane işlemci güç baglantısı oldugu için soruyorum)
3) gündelik iş programlama oyun için rahat edebilir miyim?

Bütçem 15 bin civarı elimde M.2 SSD'lerim ve SATA SSD'lerim var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocalarım herkese selam öncelikle 3 farklı sorum olacak.

1) Intel Xeon işlemci oyunlarda nasıl performans verir.
2) Xeon anakartların güç kaynagı nedir ( 2 tane işlemci güç baglantısı oldugu için soruyorum)
3) gündelik iş programlama oyun için rahat edebilir miyim?

Bütçem 15 bin civarı elimde M.2 SSD'lerim ve SATA SSD'lerim var.

15 bin bütçeye güncel AMD sistem alır önünüze bakarsınız.
Xeon sistem için (monitör + ekran kartı hariç) 3-4 bin yeter.

Benim anakart bozulduğundan bundle sistem almıştım. RAM ve E5450 işlemci boşta kaldı. Sistem kurmaya değmez diye kenarda atıl duruyor.

O işlemci ile oyun performansın çok kötü olur, Xeon işlemcilerin tek çekirdek performansı düşük oluyor, bazı Xeon işlemciler her RAM ile uyumlu olmuyor ECC kullanıyor birçoğu, çok stabil çalışan işlemciler sunucu tabanlı oldukları için, oyun için şahsen önermem 2.60 base clock düşük gerçekten, 2620 v3'ten 5600G geçince ciddi atlama olmuştu eski sistemimde

Overclock yapmadığın sürece çok güçsüz kalır şu anda zaten, kaldı ki bir ton uğraş yani anakart bul, büyük ihtimal DDR2 RAM bul hepsi 2.el zaten. Overclock yapman için de sağlam soğutma sistemin hatta sıvı soğutman olması lazım çünkü felaket ısınıyor Xeon. Hiç gerek yok bence. @RuntyWasTaken

İşlemci elimde yok sahibinden.com da bir satıcı
E5-2690 V3 işlemciyi 1000 TL'ye verebiliyor

Hazır sistemleri sevmiyorum hocam
RAM slotu olsun kullanılan işlemciler olsun
O zaman sistem toplayın hocam. Güncel olması önemli. Çünkü o işlemcinin aman aman bir performans göstermesini bekleyemezsiniz. Elinizde olsa ve boşta durmasın diye 2'ncil sistem dizmek isteseydiniz birza mantıklı olurdu. Ancak böylö bir durumda mantıksız kaçıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı