Intel Xeon X3430 150TL'ye alınır mı?

Parasını çöp bir işlemciye yatırmamış olur. En azından aldığı fanı yıllarca kullanabilir.
150₺'ye işlemci alınacağına, hiç işlemci almamak daha doğru olur. Böylece hem paranıza, hem de özsaygınıza ihanet etmemiş olursunuz.

Bahsettiğin işlemci de mazide kaldı.

Aynen küçük dostum, ben bilgisayardan pek anlamıyorum. Sen çok bilgilisin. ☺️

1-dostum işlemcisi olmayan bir adam kasa fanıyla ne yapsın.
2-150 TL ile 4 çekirdekli bir işlemci bulmak cidden zor.
3-bu işlemciyi alması 150 TL için bir onurdur.
4-özsaygı ne alaka.

Ben senin yerinde olsam Intel 4004 bakardım küçük kardeşim. Uymadığı soket yok. 🤣
Bu yaşa nasıl geldiğimi kalbini kırmadan anlatmam mümkün değil. O yüzden küçük kalbini kırmak istemiyorum. Bence hamburger al o paraya, karnın doyar. 🥲

Ben senin yerinde olsam Intel 4004 bakardım küçük kardeşim. Uymadığı soket yok. 🤣
Bu yaşa nasıl geldiğimi kalbini kırmadan anlatmam mümkün değil. O yüzden küçük kalbini kırmak istemiyorum. Bence hamburger al o paraya, karnın doyar. 🥲

Fazla param olsaydı anakart değiştirirdim zaten Intel 4004 diye bir işlemcide yok sanırım araştırmalarım sonucu insanları parasıyla ezmekten vazgeçin.

Fazla param olsaydı anakart değiştirirdim zaten Intel 4004 diye bir işlemcide yok sanırım araştırmalarım sonucu insanları parasıyla ezmekten vazgeçin.
Anlatmak istediğim de bu. 150₺'ni feda edip gereksiz bir upgrade yapacağına, paranı biriktirip en azından zahmetine değecek bir upgrade yapabilirsin. Amacım seni parayla ezmek değil.

Babanla konuş, yaz tatilinde çalışabilirsin. Harçlıklarını biriktirebilirsin. Senin yaşında hepimizin yaptığını yapabilirsin. ⛄

Uzaydan gelen edit: Eğer soket değiştirmeyeceksen yapılabilecek en mantıklı şey bahsettiğin işlemciyi uygun fiyata almak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı