Intel Xeon X3470 iş yapar mı?

X3470'ler aşırı ısınıyor Noctua soğutucu ile bile 65 dereceleri gördüm o işlemcide. Anakart overclock a müsaade ediyorsa X3440 alıp kullanmak en mantıklısı genelde overclock yapılırsa en fazla 4GHz'de kullanılıyorlar performansları aynı oluyor. Anakart overclock a müsaade etmiyorsa X3470 al.

X3470'ler aşırı ısınıyor Noctua soğutucu ile bile 65 dereceleri gördüm o işlemcide. Anakart overclock a müsaade ediyorsa X3440 alıp kullanmak en mantıklısı genelde overclock yapılırsa en fazla 4GHz'de kullanılıyorlar performansları aynı oluyor. Anakart overclock a müsaade etmiyorsa X3470 al.
İyi bir soğutmayla halledecektir.

Bu soğutucuyla iyi bir soğutma olmaz mı? Ezbere konuşmayalım direk ben kullandım bu işlemciyi sorunlu. Noctua D15 le bile oyunlarda 64 65 dereceleri görüyordum. X3440 çok daha iyi bir seçim olacaktır.

Dosya Ekleri

• CDFB607B-C692-4271-A410-22E049937A17.jpeg
    CDFB607B-C692-4271-A410-22E049937A17.jpeg
    182,2 KB · Görüntüleme: 74
Bu soğutucuyla iyi bir soğutma olmaz mı? Ezbere konuşmayalım direk ben kullandım bu işlemciyi sorunlu. Noctua D15 le bile oyunlarda 64 65 dereceleri görüyordum. X3440 çok daha iyi bir seçim olacaktır.

Bilmem eviniz falan çok sıcak veya ternal macunu sürememişsiniz elinizdeki soğutucu çok kaliteli.

Arkadaşım işlemci model olarak sorunlu bir işlemci. Overclock a gelmiyor soba gibi çalışıyor voltajı artırınca. Bilgin yok işlemci hakkında hala termal macunu sürememişsin, evin çok sıcak diyorsun. Arabistan da olsam gene soğutur Noctua, tabii X3470 gibi sorunlu olmayan bir işlemciyi.

Arkadaşım işlemci model olarak sorunlu bir işlemci. Overclock a gelmiyor soba gibi çalışıyor voltajı artırınca. Bilgin yok işlemci hakkında hala termal macunu sürememişsin, evin çok sıcak diyorsun. Arabistan da olsam gene soğutur Noctua, tabii X3470 gibi sorunlu olmayan bir işlemciyi.

Arkadaşın olmadığını belirtirim. X3470 işlemcisini ısıtamayan bir soğutma OC X3440'ı da soğutamaz lütfen konuşup da bilgisizliğinizi daha da dışa vurmayın bal gibi de soğutulur o işlemci.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam atıyım buraya da dediğim gibi iyi bir soğutmayla OC yaparsanız oyun performansında gözle görülür bir artış olacaktır.

@FarqueS Neyin gülücüğünü atıyorsun çok biliyorsan çık da mantıklı bir şey söyle.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı