Satılık Intel Xeon X5450 Tabanlı Sistem

Carpathian

Kilopat
Daha fazla  
Kasa : Everest 277A ATX
Anakart : MSI G41M-P33 Combo(MS-7592)>(DDR2 / DDR3)
İşlemci : Intel Xeon Processor X5450 (12M Cache, 3.00 GHz)
Ekran Kartı : Asus GT730 - 128Bit 4GB DDR3 DX11 -(1 Yıl Garantili [2018])
Sabit Disk : Seagate Desktop HDD ST1000DM003 1TB
Güç kaynağı : Asus 350w
RAM : 4GB - DDR3 - Super Talent 1333 Mhz

Son düzenleme:
Ne kadara kadar düşmeliyim, aldığım fiyat çok abest olduğu için zararda etmek istemiyorum. O zamanlar pek bilgim yoktu ve bir nevi "dolandırıldım."

Anladım hocam da normalde işlemci gayet güçlü bir işlemci fakat şuanda o fiyata güncel sistemler alınabiliyor. Ben bu yüzden satılmasını hızlandırmak için fiyata revize şart dedim. İşlemciniz maksimum 200 TL eder diye düşünüyorum genelde 150 civarlarına satıldığını görmüştüm. Anakartınız 100 TL civarlarında genelde. Ekran kartı zaten performans bakımından düşük bir kart yani ikinci el olarak çok tercih edileceğini düşünmüyorum ben. O yüzden fiyat söyleyemedim. RAM ise 75 TL civarı olur büyük ihtimalle.

Anladım hocam da normalde işlemci gayet güçlü bir işlemci fakat şuanda o fiyata güncel sistemler alınabiliyor. Ben bu yüzden satılmasını hızlandırmak için fiyata revize şart dedim. İşlemciniz maksimum 200 TL eder diye düşünüyorum genelde 150 civarlarına satıldığını görmüştüm. Anakartınız 100 TL civarlarında genelde. Ekran kartı zaten performans bakımından düşük bir kart yani ikinci el olarak çok tercih edileceğini düşünmüyorum ben. O yüzden fiyat söyleyemedim. RAM ise 75 TL civarı olur büyük ihtimalle.
Önerilerin için teşekkür ederim.

• Beğen
İfadeler: Hic
Komple 500 lira uygun mu? Ekran kartsız 400 verebilirim?

Parça hesabı olarak yapacak olursak maksimum satabileceğiniz fiyatlar Türkiye standardında şunlardır:
  • Kasa ve PSU: 100 ₺
  • RAM: 75 ₺
  • GPU: 120 ₺
  • CPU: 150 ₺
  • MB: 120 ₺
  • HDD: 120 ₺
Toplam 700 ₺ görünüyor fakat tamamını tek seferde alacak biri olursa buna en fazla 500-550 ₺ verebilir. Bana kalırsa hakkı 500 ₺'dir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı