Intel Xeon X5460 aşırı ısınıyor

Size önerim Aliexpress'ten alma şansınız varsa eğer;
Bu fanı öneririm.

Size önerim Aliexpress'ten alma şansınız varsa eğer;
Bu fanı öneririm.

Evet Aliexpress'te daha uygun olduğu için eğer alırsam ben de burayı tercih ederim büyük ihtimalle. Fakat kesinlikle fan yüzünden mi yaşıyorum bu sorunu ondan da emin olmak istiyorum. Ben kule tipi bir fan alırsam bu sıcaklıklar yükte 75 derece gibi düşük değerlere kadar iner mi sizce? Yani yeni fan aldığıma değer mi? Ve en merak ettiğim şey de, eğer ben bu işlemciyi 85-90 derecelerde kullanmaya devam edersem, işlemciye ya da sistemin geneline ne gibi zararları olur? Windows 7 kullanırken dediğim gibi en fazla 83 dereceyi görmüştüm. Fakat dün Windows 10'a geçince sıcaklık bir anda arttı 85'den aşağı inmiyor Pes 18 Lite'da. İşlemci yükte değilken, hatta bilgisayar daha ilk açıldığında da baktım 55-65 arası oluyor. Bu değer Windows 7'de 40-50, en fazla 55 derece oluyordu. Windows 10 yükledikten sonra BIOS'un sıfırlanmış olma ihtimali var mı? Eğer öyle ise Windows 10 yüklü iken modlu BIOS yüklenebiliyor mu? Son olarak bu attığınız soğutucuda iki adet fan var. Döne hızı 2200 Rpm yazıyor. 1 fanın değeri mi sadece? Yoksa İkisi mi toplam 2200 Rpm'de dönüyor? Siz kullanıyor musunuz bunu ya da kullanan var mı? Teşekkürler

Konu dışı ama bişey sorucam konu açamadım bu laptopla fortnite da kaç fps alırım?
İ5-3317U
4GB RAM
İntel hd 4000
Lütfen cevaplarınızı bekliyorum

Konu dışı ama bişey sorucam konu açamadım bu laptopla fortnite da kaç fps alırım?
İ5-3317U
4GB RAM
İntel hd 4000
Lütfen cevaplarınızı bekliyorum

Bilmiyorum fakat burada konu açarsanız daha çabuk cevap alabilirsiniz. Konu açamamanızın sebebi nedir? Verdiğim linke girip 'konu oluştur' dedikten sonra başlığınızı belirleyip aşağıya sorununuzu yazıp yine 'konu oluştur' butonuna basacaksınız. Yönetici onayladıktan sonra konunuz görünür hale gelecektir ve bilen kişiler de cevaplar.

Ama şu videoya göz atın bir fikir olur en azından kafanızda :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İşlemciye zarar gelmez diyorsunuz değil mi? Peki bilgisayarda kapanmalar falan yaşanır mı? Eğer böyle sorunlarla karşılaşacaksam, yine mecburen kule tipi bir fan alacağım sanırım. Çünkü oyunlarda kapandığı zaman Save'ler kayboluyor bazen. Oynadığım boşa gidiyor. Sadece oyun değil normalde kapandığı zaman da sinir bozucu oluyor. Kule tipi fan derdime çare olur mu sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…