Intel Xeon X5460 için CPU soğutucu tavsiyesi

120mm soğutucular kasana sığmaz. Kapağını kapamazsan eğer bir şekilde sığdırılabilir.

Bu ikisine bak. Eğer genişlik olarak kurtarır derse

Kasa içi de dar ondan anakarta sığar mı dedim 120 mm soğutucular hiçbir şekilde kasama kapağı kapalı şekilde sığmaz mı Dark Freezer X123 ya da T6 falan almayı düşünüyordum

Kasa içide dar ondan anakarta sığar mı dedim 120 mm soğutucular hiçbir kasama kapağı kapalı şekilde sığmaz mı Dark Freezer X123 ya da T6 falan almayı düşünüyordum.

HD3.0 yeterli olur merak etmeyin. 9cm olduğuna bakmayın gayet güçlü bir soğutucu. R5 3600 soğutanları gördüm.

HD3.0 yeterli olur merak etmeyin. 9cm olduğuna bakmayın gayet güçlü bir soğutucu. R5 3600 soğutanları gördüm.

abi alan çok dar sığmayabilir bu attıkların 2 fanlı cpu soğutucusu sığar mı diye düşünüyorum hatta kasamın içi bu bakıp bilgi verebilir misin
abi alan çok dar sığmayabilir bu attıkların 2 fanlı cpu soğutucusu sığar mı diye düşünüyorum hatta kasamın içi bu bakıp bilgi verebilir misin
psu ile cpu soğutucusu birbirine aşırı yakın

Dosya Ekleri

• 29f43bb5-33a6-43f5-be9b-114a11181655.jpg
    29f43bb5-33a6-43f5-be9b-114a11181655.jpg
    139,1 KB · Görüntüleme: 47
Abi alan çok dar sığmayabilir bu attıkların 2 fanlı CPU soğutucusu sığar mı diye düşünüyorum hatta kasamın içi bu bakıp bilgi verebilir misin?

PSU ile CPU soğutucusu birbirine aşırı yakın.

HD2.4 al o zaman. Fanları egzoz fanına bakacak unutma. Üste değil.

HD3.0 alıp en arkada olan 3. fanı iptal edebilirsin.

Benim anakarttan kasa kapağına kadar 16 cm bu t6'nın yüksekliği 15.5 cm aslında sığmaz mı abi düşüncen nedir?

Yeni konu aç en iyisi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı