Intel Xeon X5460 ile GTX 970 darboğaz yapar mı?

RetroMANTR

Decapat
Merhaba arkadaşlar, arkadaşımda GTX 970 buldum. 1050 TL'ye satabilceğini söyledi. Sizce alınır mı? Sistemle uyar mı?
Not: Toplamıyorum sadece ekran kartı.
Anakart: ASUS P5QC 775 pin.
İşlemci: Intel Xeon 5460 OC yapacağım RAM'lerime ve fanıma güvendiğim için 4.0 GHz çıkartacağım.
Gerekli bir şey olursa atarım. Şimdiden teşekkürler.

İşlemci, ekran kartını besleyemez.
Eğer sıfırsa parasına değer ancak 2. else, 2. el sitelerinden daha ucuza bulabilirsin (800 TL civarı)

Darboğazla beraber FPS'lerde ne kadar fark olur.
Ya da GTX 960 bulabilirsem darboğaz yapar mı yapmazsa bulursam alabilirim eğer önerirseniz.

Kaç pin önerirsiniz.
Eğer darboğaz yapmamısını istiyosan ekran kartını değil işlemcini değiştir fikrimce , şimdi 2-3 tane işlemci atıyorum bak bi istersen.

Hocam şimdi işlemciyi değiştirince anakartta değiştirmek zorunda kalacağım ama dier parçaları kullanabileceğim bir de anakart önerisi yapabilir misiniz parçaları atarım gerekli olanları işlemci olarak i5-750 işimi görür.
Hocam bunların yerine Intel Core 2 Quad Q9650 alsam yine işimi görür mü?
Hem anakartıda değiştirmeme gerek kalmaz ama darboğaz yapıcağını düşünüyorsanız anakartla beraber işlemciyi de değiştirebilirim.

Hocam şimdi işlemciyi değiştirince anakartta değiştirmek zorunda kalacağım ama dier parçaları kullanabileceğim bir de anakart önerisi yapabilir misiniz parçaları atarım gerekli olanları işlemci olarak i5-750 işimi görür.
Hocam bunların yerine Intel Core 2 Quad Q9650 alsam yine işimi görür mü?
Hem anakartıda değiştirmeme gerek kalmaz ama darboğaz yapıcağını düşünüyorsanız anakartla beraber işlemciyi de değiştirebilirim.
Hocam RX 570 alın daha az darboğaz yapar nedense AMD RX kartlar daha az yapıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı