Intel XMP ile a-XMP farkı nedir?

jwlly

Hectopat
Hocam merhabalar az önce Gigabyte X570 Aorus Pro ile MSI MPG X570 Carbon Pro Wi-Fi'yi karşılaştırıyorum hangisini alsam diye (önerilerinizi bekliyorum) şunu gördüm: Birisinde Intel XMP birisinde a-XMP ve Intel XMP var. Aralarındaki fark nedir bir performans falan bir şey var mı açık ara falan anlamadım. Screenshot.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şahsen ben MSI ın Gigabayte dan daha kaliteli ürünleri olduğunu düşünüyorum. Epey deki karşılaştırmaya bakınca Gigabayte daha iyi görünüyor. Link

İkisi arasından mı? Taichi modeline baktınız mı? Gaming Pro Carbon iyi bir anakart değil fiyatına göre. Aorus Elite modeline de bir bakın. Tercih çok, karar vermesi zor. ASUS’un da çok iyi modelleri var.

Aynı bende o durumdayım ekran kartı ASUS ROG STRIX RX 5700XT 3700xcORSair vengenance Pro 3200MHz 16 GB CL16 Dark Guardian Pro Corsair RM750 2019 modeli bence bu sisteme Aorus Pro yakışır marka seçmiyorum ama Gigabyte'ın anakart olarak çok iyi iş çıkarttığını biliyorum.

2000 altı x570 Prime P, üstünde bir bütçeniz varsa Asrock Taichi öneririm ancak şuan piyasada Asrock bulunmuyor pek hangi ürüne baksam ya zam almış ya da stokta yok. Onun dışında Gigabayte'in tüm aorus modellerini VRM yapısı bakımından Carbon modelinden daha iyidir. İkisi arasinda kalacak olursaniz GB alin bence.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı