Windows® 10 ve Windows 11 için Intel® kablosuz Wi-Fi sürücüleri güncelleme yaparken sürekli aşağıdaki hatayı aldım. Bilgisayarı yeniden başlattım yönetici olarak çalıştırdım bana mısın demedi, ne yapmalıyım?
Windows® 10 ve Windows 11 için Intel® kablosuz Wi-Fi sürücüleri güncelleme yaparken sürekli aşağıdaki hatayı aldım. Bilgisayarı yeniden başlattım yönetici olarak çalıştırdım bana mısın demedi, ne yapmalıyım?
This download installs the Windows® 10 and Windows 11* Wi-Fi package drivers 23.110.0 for the Intel® Wi-Fi 7/Wi-Fi 6E/Wi-Fi 6 and Intel® 9000 series Wireless Adapters
Bende aynı hatayı almaktayım, ufak bi araştırma yaptım başka kullanıcılarda almış bu hatayı İntel kaynaklı bir durum sanırsam. Aydoğan'nın dediği gibi bir önceki sürümle devam etmek lazım sorun çözülene kadar veya İntel durumu çözene kadar.
Çözümü buldum kendi modeline göre indirmeyi unutma.
İyi günler dostum. Bende bu sorunu alıyordum fakat az önce kendim için çözümü buldum. Hala aynı hatayı alıyorsan ve çözmek istersen şunu deneyebilirsin;
1. Intel® PROSet/Wireless Software and Wi-Fi Drivers for IT Administrators -> Buradan dosyayı indirdim.
2. İndirdiğim .zip dosyasını klasöre çıkardım.
3. Aygıt yöneticisinden Wi-Fi adaptörüme sağ tıkladım ve özelliklere girdim.
4. Sürücü kısmından sürücü güncelleştir dedim, çıkardığım klasörü seçtim ve güncelledim.