A AdımıBoşver Hectopat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 21 14 Mayıs 2020 #1 Ekran kartım: Mobile Intel(r) series Express chipset family. (Microsoft corportaion-wddm 1.1) Bir de işlemcimin GHz'sini arttırma şansım var mı? Benim 2.20 GHz onu 2.40 GHz yapmak istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mayıs 2020
Ekran kartım: Mobile Intel(r) series Express chipset family. (Microsoft corportaion-wddm 1.1) Bir de işlemcimin GHz'sini arttırma şansım var mı? Benim 2.20 GHz onu 2.40 GHz yapmak istiyorum.
nih Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 4.688 Makaleler 1 Çözümler 45 3 Haziran 2020 #2 Keşke o kadar kolay olsaydı. Hayır, yapamazsın. Ekran kartını yükseltmek istiyorsan yeni bir ekran kartı satın almalısın. GHz arttırmak istiyorsan yeni bir işlemci satın almalısın. Yazılımsal olarak bir şey yapamazsın. Artı 0 Eksi
Keşke o kadar kolay olsaydı. Hayır, yapamazsın. Ekran kartını yükseltmek istiyorsan yeni bir ekran kartı satın almalısın. GHz arttırmak istiyorsan yeni bir işlemci satın almalısın. Yazılımsal olarak bir şey yapamazsın.