3 301230 Decipat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 4.192 Çözümler 7 Yer ??? 29 Haziran 2020 #21 222744 dedi: Bu çağda LinusTechTips ve Teknopat dışında video izlemem. Nejdet abimiz var o kraldır orası ayrı . Genişletmek için tıkla... Nejdet Delioğlu hocamızı ben de çok seviyorum, ekran kartlarını tamir ettikten sonra, oyun oynaması çok komik oluyor .
222744 dedi: Bu çağda LinusTechTips ve Teknopat dışında video izlemem. Nejdet abimiz var o kraldır orası ayrı . Genişletmek için tıkla... Nejdet Delioğlu hocamızı ben de çok seviyorum, ekran kartlarını tamir ettikten sonra, oyun oynaması çok komik oluyor .
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 29 Haziran 2020 #22 301230 dedi: @222744 B450 anakartların bazılarına 4. nesil desteği gelecek. Genişletmek için tıkla... Sağolasın teşekkürler . abidik gubidik dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şafak Abimi kötülemeden önce bu videoyu da izleyin Genişletmek için tıkla... Böyle kanallardan video izleyerek bir şeyler öğrenmeye çalışırken kendimi Çiftlikbank üzerinden bitcoin miner alıyormuş gibi hissediyorum.
301230 dedi: @222744 B450 anakartların bazılarına 4. nesil desteği gelecek. Genişletmek için tıkla... Sağolasın teşekkürler . abidik gubidik dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şafak Abimi kötülemeden önce bu videoyu da izleyin Genişletmek için tıkla... Böyle kanallardan video izleyerek bir şeyler öğrenmeye çalışırken kendimi Çiftlikbank üzerinden bitcoin miner alıyormuş gibi hissediyorum.
3 301230 Decipat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 4.192 Çözümler 7 Yer ??? 29 Haziran 2020 #23 Samotne Ciasteczka dedi: Thumbnail resmi her şeyi açıklıyor. Abibas marka halı saha yeleği. Fırıncı küreği gibi el. Çöp aydınlatma. Yanlış bilgilendirme yapmasın bari. i3 9100F ile yayın. Peh! Genişletmek için tıkla... i3-9100F ile yayın yaparsan işlemci frekans düşüremeden, kendini kapatamadan yanar gider. Millete 2-3 kez i3-9100F alın diyor adam bence.
Samotne Ciasteczka dedi: Thumbnail resmi her şeyi açıklıyor. Abibas marka halı saha yeleği. Fırıncı küreği gibi el. Çöp aydınlatma. Yanlış bilgilendirme yapmasın bari. i3 9100F ile yayın. Peh! Genişletmek için tıkla... i3-9100F ile yayın yaparsan işlemci frekans düşüremeden, kendini kapatamadan yanar gider. Millete 2-3 kez i3-9100F alın diyor adam bence.
J Jira'nın süper çakması 3T Ziyaretçi 29 Haziran 2020 #24 301230 dedi: Nejdet Delioğlu hocamızı ben de çok seviyorum, ekran kartlarını tamir ettikten sonra, oyun oynaması çok komik oluyor . Genişletmek için tıkla... Nejdet hocamı bende çok seviyorum .
301230 dedi: Nejdet Delioğlu hocamızı ben de çok seviyorum, ekran kartlarını tamir ettikten sonra, oyun oynaması çok komik oluyor . Genişletmek için tıkla... Nejdet hocamı bende çok seviyorum .
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 29 Haziran 2020 #25 222744 dedi: Bu çağda LinusTechTips ve Teknopat dışında video izlemem. Nejdet abimiz var o kraldır orası ayrı . Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. Bu arada LTTstor... Öhm, öhm.
222744 dedi: Bu çağda LinusTechTips ve Teknopat dışında video izlemem. Nejdet abimiz var o kraldır orası ayrı . Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. Bu arada LTTstor... Öhm, öhm.
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 29 Haziran 2020 #26 Silinen üye dedi: Nejdet hocamı bende çok seviyorum . Genişletmek için tıkla... Gezegende bulunan en tehliKELi adam . Daha kralı bulunamadı gezegende. Samotne Ciasteczka dedi: Katılıyorum. Bu arada LTTstor... Öhm, öhm. Genişletmek için tıkla... Kastettiğini anlamadım.
Silinen üye dedi: Nejdet hocamı bende çok seviyorum . Genişletmek için tıkla... Gezegende bulunan en tehliKELi adam . Daha kralı bulunamadı gezegende. Samotne Ciasteczka dedi: Katılıyorum. Bu arada LTTstor... Öhm, öhm. Genişletmek için tıkla... Kastettiğini anlamadım.
A abidik gubidik Centipat Katılım 26 Ağustos 2019 Mesajlar 623 Çözümler 1 29 Haziran 2020 #27 301230 dedi: RGB bileşenler Şafak Abi'ye göre Dünya'nın en iyi bileşenleri. Genişletmek için tıkla... 5000 MHz(!) RAM incelemesi yapıyor Şafak Abim AMD fanboyları kıskanmasın Intelciler siz de kıskanmayın
301230 dedi: RGB bileşenler Şafak Abi'ye göre Dünya'nın en iyi bileşenleri. Genişletmek için tıkla... 5000 MHz(!) RAM incelemesi yapıyor Şafak Abim AMD fanboyları kıskanmasın Intelciler siz de kıskanmayın
J Jira'nın süper çakması 3T Ziyaretçi 29 Haziran 2020 #28 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu adamı dövmemek için 300 sebep.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu adamı dövmemek için 300 sebep.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 29 Haziran 2020 #29 222744 dedi: Kastettiğini anlamadım. Genişletmek için tıkla... Linus arada ''segway'' yapıyor kendi websitesine. Espri işte boşverin.
222744 dedi: Kastettiğini anlamadım. Genişletmek için tıkla... Linus arada ''segway'' yapıyor kendi websitesine. Espri işte boşverin.
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 29 Haziran 2020 #30 Samotne Ciasteczka dedi: Katılıyorum. Bu arada LTTstor... Öhm, öhm. Genişletmek için tıkla... Mağazasının underwear kısmı harika .
Samotne Ciasteczka dedi: Katılıyorum. Bu arada LTTstor... Öhm, öhm. Genişletmek için tıkla... Mağazasının underwear kısmı harika .