Intel'in 11. nesil işlemcileri hakkında ne düşünüyorsunuz?

Fazla güç tüketen pahalı ve sadece CS'de 10 FPS fazla veren işlemciler.

14nm teknolojisinin artık sınırlarına geldiler. Baktılar AMD uçuyor 10nm işlemciler de yetişmeyecek 14nm işlemcileri yine makyajladılar. Artık 10nm teknolojisini seneye yetiştirmeleri zorunlu gibi bir şey oldu.

Hocam harbiden 500 watt enerji mi gerekiyor? Onu farketmemiştim, bu seriye olan düşüncem daha da kötüleşiyor. 2 tane QUADRO RTX 8000 TDP'sine eşit resmen

Hocam harbiden 500 watt enerji mi gerekiyor? Onu farketmemiştim, bu seriye olan düşüncem daha da kötüleşiyor. 2 tane QUADRO RTX 8000 TDP'sine eşit resmen
YouTube'da videosu var hocam bakabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

11.nesili soğutmak için direk şu videodaki gibi yapmak lazım
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İntel İ5 11400F gibi modelleri almayı düşünüyordum. Fiyat olarak yüksekten girdi. Anakart fiyatı da yüksek. Bende gidip Ryzen 5 3600 ve B450 anakartın siparişini çektim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…