Çözüldü Intel'in ekran kartı uygulamasındaki en iyi görüntüyü elde etmek için hangi ayarları açmalıyız?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

EKMEKİSTAN

Hectopat
Daha fazla  
RAM
Team T-Force Vulcan TUF Alliance + Apacer Panther Black-Gold 3200MHz CL16
SSD veya HDD modeli
PATRİOT VİPER VPN-110 512GB
Ekran kartı
Intel Arc A750 8GB
Anakart
Gigabyte B450M K Güç Kaynağı 500 watt
İşlemci
AMD Ryzen 5500
Yeni bir ekran kartı aldım ve artık gözüm grafik görmek istiyor. Intel'in uygulamasınada yabancıyım ve ismini cismini bilmediğim görüntü ayarları var. Ben daha iyi daha güzel grafik görebilmek için hangi ayarları açmalıyım sistem özelliklerimide verdim ona uygun bir ayar yapar mısınız?

Çözüm
BIOS ayarlarından ReSize Bar'ı aktifleştirmeniz gerekiyor. Bu ayar devre dışıyken Intel ARC ekran kartlarında performans çok düşük oluyor.
Yeni bir ekran kartı aldım ve artık gözüm grafik görmek istiyor. Intel'in uygulamasınada yabancıyım ve ismini cismini bilmediğim görüntü ayarları var. Ben daha iyi daha güzel grafik görebilmek için hangi ayarları açmalıyım sistem özelliklerimide verdim ona uygun bir ayar yapar mısınız?
SS atın hocam.

Hocam ilk defa oyun girdim oyun 1 FPS açıldı (GTA 5) ara ara donuyor. Uygulamadan ayar şart muhtemelen.
A750 çok güçlü bir ekran kartı değil zaten hocam. İntel yazın arama sekmesine açın uygulamayı ss atın.

A750 çok güçlü bir ekran kartı değil zaten hocam. İntel yazın arama sekmesine açın uygulamayı ss atın.
Optimizasyon sorunları var.

A750 çok güçlü bir ekran kartı değil zaten hocam. Intel yazın arama sekmesine açın uygulamayı SS atın.

Optimizasyon sorunları var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu videodaki gibi.

Hocam anladım uygulamayı açın işte.

Açtım hocam nerenin fotoğrafını atayım hangi sekmenin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu videodaki gibi.

Açtım hocam nerenin fotoğrafını atayım hangi sekmenin?

Açtığınız gibi ss atın hocam oradan söyleyeyim.

Dosya Ekleri

• IMG_20250409_143101.jpg
    IMG_20250409_143101.jpg
    162,1 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı