İntel'in en iyi F/P işlemcisi

Arkadaş işlemci alacaksa R5 1600 AF alsın diye yazdım. Yoksa Intel F/P işlemciler zaten i3 9100F ve i5 9400F.
Gına geldi artık. İyi ki AMD şunun fiyatını hesaplı yaptı. Yoksa yüzüne bakılacak bir işlemci değil de. İşlemci alacak olsam üstüne koyup 3600 veya 9600k falan alırım. O derece soğutuyorsunuz adamı.

Düzgün okuyorum kardeşim, illaki işlemci alınıcaksa R5 1600 AF piyasanın içinden geçer.
Gına geldi artık. İyi ki AMD şunun fiyatını hesaplı yaptı. Yoksa yüzüne bakılacak bir işlemci değil de. İşlemci alacak olsam üstüne koyup 3600 veya 9600k falan alırım. O derece soğutuyorsunuz adamı.

Cidden ya her sistem toplama vidosunda görmekten baydı artık abi AMD istemiyorum diyince anlamıyolar

Intel Pentium G4560. Parasına göre sunduğu performans efsaneydi ve fanı da içinde geliyordu. Kraldır, çekmecemde var bir tane.

Cidden ya her sistem toplama vidosunda görmekten baydı artık abi AMD istemiyorum deyince anlamıyorlar.

Intel alacaksan i3 9100F tavsiye ederim. Gerisi bana göre boş.

Intel Pentium g4560. parasına göre sunduğu performans efsaneydi ve fanı da içinde geliyordu. Kraldır, çekmecemde var bir tane.

Herkes bu işlemciden bahsetmiş, sahi merak ettim bu işlemci ne kadardı eskiden?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı