Intel'in İşlemcileri Yavaşlatacağı Söylentisi

Şakacı Intel. Performans artışı var :) Ama diğer işlemcilerde durum nasıl bilmiyoruz :)
8600K test videosu:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Başka videolara da bakmak gerekiyor tabii ki de. Ben şu anlık bunu buldum, gözüme çarptı ve güvenilir geldi.
Bunu bulmak iyi oldu. Bakalım zamanla gelecektir böyle konular. Zamanla daha da gün yüzüne çıkar sanırım.

Şakacı Intel. Performans artışı var :) Ama diğer işlemcilerde durum nasıl bilmiyoruz :)
8600K test videosu:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Başka videolara da bakmak gerekiyor tabii ki de. Ben şu anlık bunu buldum, gözüme çarptı ve güvenilir geldi.

Watch Dogs oyununda patch öncesi 8600K GTX 1080'e dar boğaz mı yapıyor yoksa ben mi yanlış görüyorum.

8600K test videosu:

Bir güvenlik açığını kapatmak için işlemciye ek yük getiren bir yama çıkarılacak buna rağmen oyunlarda performans artışı sağlanacak bana pek mantıklı gelmedi.

Watch Dogs oyununda patch öncesi 8600K GTX 1080'e dar boğaz mı yapıyor yoksa ben mi yanlış görüyorum.
CPU test yapmış. İki testte de GPU tam kullanılmıyor fark ettiysen.

Neredeyse 1 aydır Windows Update yapmıyorum, internet sorunları yüzünden. Ben de 6700K ile karşılaştırma yapabilirim bu şekilde.

CPU test yapmış. İki testte de GPU tam kullanılmıyor fark ettiysen.

Neredeyse 1 aydır Windows Update yapmıyorum, internet sorunları yüzünden. Ben de 6700K ile karşılaştırma yapabilirim bu şekilde.

Ben güncelleme öncesi ve sonrası için 4790K 4.0 GHz'de Cinebench test yaptım. Öncesinde 816 olan skorum sonra 801'e düştü.

Bir kaç tane daha hız testi geldi. Windows güncellemesinin yanına BIOS güncellemeside yayınlamış bazı üreticiler. Ben Windows güncellemesine bakıp hız düşümü yok dedim ama BIOS güncellemesi işlemciyi perte çıkarıyor bildiğin. Güvenliğe fazla önem vermiyorsanız güncelleme yapmanızı pek önermiyorum.

Bir kaç tane daha hız testi geldi. Windows güncellemesinin yanına BIOS güncellemeside yayınlamış bazı üreticiler. Ben Windows güncellemesine bakıp hız düşümü yok dedim ama BIOS güncellemesi işlemciyi perte çıkarıyor bildiğin. Güvenliğe fazla önem vermiyorsanız güncelleme yapmanızı pek önermiyorum.

Bu dediğiniz "güvenlik" bütün şifrelerinizi (kredi kartı, şifresi, steam şifresi, mail şifresi) dahil çoğu verinizi kapsıyor.

10 FPS fazla alıcam diye hesaplarınızı çaldırmayın da..

Bilgisayarında güncellemeler otomatik yapılıyorsa çoktan işlemcin güvenlik güncellemesini almıştır. Güncelleme sonrası bir çok site hız testleri bile yaptı. Ev kullanıcıları için hız kaybı neredeyse sıfır. Bu sorundan en fazla etkilenecek kişiler veri merkezi sahipleri. Ev kullanıcıları olarak olayı fazla büyütmeye gerek yok.

Bu güncelleme otomatik olarak yüklenmiyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı