Merhaba, aygıt yöneticisi Intel UHD Graphics için 20 Ocak tarihli bir sürücü öneriyor. Intel Driver Support Assistant ise daha güncel bir sürücü öneriyor ve "Bu genel Intel grafik sürücüsü, bilgisayar Üreticiniz (OEM) tarafından sağlanan özelleştirilmiş tüm sürücülerin üzerine yazılacaktır.
OEM sürücüleri, platforma özel sorunları çözmek, özellik ve geliştirmeleri mümkün kılmak ve sistem kararlılığını iyileştirmek için dikkatle belirlenmiş, özelleştirilmiş ve doğrulanmıştır. Intel'in genel grafik sürücüleri test amaçlıdır ve bilgisayar üreticinizin sağladığı sürücüleri kullanmanızı öneririz." şeklinde uyarıyor.
Dizüstü bilgisayarımdaki bazı grafik anomalileri sebebiyle temiz bir driver kurulumu yapacağım grafik kartlarına, hangisini tercih etmeliyim?
Intel en güncelini kendi üretiyor, ardından Microsoft bunu test edip, imzalayıp Windows Update üzerinden yolluyor. Doğal olarak Intel'inki en iyi performansı vadederken Update en stabili vadediyor.
Intel en güncelini kendi üretiyor, ardından Microsoft bunu test edip, imzalayıp Windows Update üzerinden yolluyor. Doğal olarak Intel'inki en iyi performansı vadederken Update en stabili vadediyor.
Güncel ekran kartlarında bu dediğiniz durum yaşanıyor olabilir fakat eski ekran kartlarında aygıt yöneticisinin önermiş olduğu sürücünün 'en stabil' olanı olduğunu düşünmüyorum.
Güncel ekran kartlarında bu dediğiniz durum yaşanıyor olabilir fakat eski ekran kartlarında aygıt yöneticisinin önermiş olduğu sürücünün 'en stabil' olanı olduğunu düşünmüyorum.
Eski ekran kartlarında genellikle Intel'in en son ürettiği sürücü de imzalanmış ve öyle bırakılmış oluyor. Nvidia içinse dediğimin hala geçerli olduğunu düşünüyorum.