Nixist Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 706 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2021 #1 ISLC işe yarar mı? Daha doğrusu oyunlarda FPS artışı sağlar mı? Eğer sağlarsa 8 GB RAM'im var, ayarlarını nasıl yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Eylül 2021
ISLC işe yarar mı? Daha doğrusu oyunlarda FPS artışı sağlar mı? Eğer sağlarsa 8 GB RAM'im var, ayarlarını nasıl yapmalıyım?
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2021 #2 ISLC kullanımının sisteme olumlu yönde etkisi olabilir veya fark yaratmayabilir de. Deneyerek gözlemlemek en iyisi. Çözüldü: ISLC vs Mem Reduct Benim laptopumda 4 GB RAM var ve oyunlarda FPS düşmesi yiyorum ve PC'm yavaş. ISLC kullanıyorum ama Mem Reduct mu kullanmak mantıklı yoksa ISLC kullanmaya devam mı etmeliyim? www.technopat.net
ISLC kullanımının sisteme olumlu yönde etkisi olabilir veya fark yaratmayabilir de. Deneyerek gözlemlemek en iyisi. Çözüldü: ISLC vs Mem Reduct Benim laptopumda 4 GB RAM var ve oyunlarda FPS düşmesi yiyorum ve PC'm yavaş. ISLC kullanıyorum ama Mem Reduct mu kullanmak mantıklı yoksa ISLC kullanmaya devam mı etmeliyim? www.technopat.net