Intelligent Standby List Cleaner

Sleep measure testi bende böyle çıktı. Ekstradan ayar yapmama veya exe çalıştırmama gerek var mı? Windows 11 ve ISCL kullanıyorum.

Hocam Windows 10 kullanıyorum gereksiz ise kapatım uygulamayı. Tiklenmemiş olanı tiklemem mi lazım.

Windows 10 kullanıyorsanız gereksiz. Yaptığınız ayar sistemin tümünü etkilemiyor çünkü. Bu arada @Takeshi Kovacs yorumunuzu yeni gördüm. Sleep testinin 0.0xxx çıkması gerekiyor.

Windows 10 kullanıyorsanız gereksiz. Yaptığınız ayar sistemin tümünü etkilemiyor çünkü. Bu arada @Takeshi Kovacs yorumunuzu yeni gördüm. Sleep testinin 0.0xxx çıkması gerekiyor.

Neden gereksiz? Sadece RAM temizliği icin degil 0.5 ms icin kullanmak istiyordum da aciklarsaniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanmanıza gerek yok bu programı hem 10 da hem 11'de. Eskiden vardı o problem artık yok. Boşu boşuna kullanıp oyunlarınızda takılmalar oluşturacaksınız.

Bu dolandırıcılık değil mi? Benim 16 GB RAM'imin 8'ini oyun oynamadan çaldı Windows, anormal değil mi bu?

Kullanmanıza gerek yok bu programı hem 10 da hem 11'de. Eskiden vardı o problem artık yok. Boşu boşuna kullanıp oyunlarınızda takılmalar oluşturacaksınız.

Kanka programı araştırdım da yani bu program bellek boşluğu arttırarak inputu düşürerek en iyi şeyleri yapıyor zaten ne kadar arka da PC'yi yorabilir ki.

Merhaba uygulamayı geçmişte sıkıntısız kullanıyordum fakat format sonrası uygulama hiçbir değeri okumuyor kendi çektiği RAM değerlerinin hepsi 0.
Durumu nasıl çözebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…