İntep Optane SSD kurulum ve depolama ekranında görünmüyor

Yüksek DPI

Hectopat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
İNTEL OPTANE
Anakart
ASUS ROG B650-A GAMING WİFİ
Arkadaşımın bilgisayarından çıkarmış olduğumuz Intel Optane 512 GB SSD'yi bir türlü formatlayıp kendi bilgisayarımda kurulumunu sağlayamadım. SSD diskpart kısmında gözüküyor ancak normal kurulum esnasında veya depolama anlamına kullanılamıyor. Bir çeşit koruması varmış gibi. Ne yapabilirim, nasıl bir yol izlemeliyim? Yardımcı olursanız sevinirim.

ssd1.jpg
ssd2.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşımın bilgisayarından çıkarmış olduğumuz Intel Optane 512 GB SSD'yi bir türlü formatlayıp kendi bilgisayarımda kurulumunu sağlayamadım. SSD diskpart kısmında gözüküyor ancak normal kurulum esnasında veya depolama anlamına kullanılamıyor. Bir çeşit koruması varmış gibi. Ne yapabilirim, nasıl bir yol izlemeliyim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Eki Görüntüle 2428402Eki Görüntüle 2428403

Flash belleği hangi program ile hazırladın ve ISO dosyasını nereden edindim?

Rufus ile hazırladım. ISO dosyasını Windows'un kendi sitesinden edindim. Hatta sonrasında kendi aracı ile kurulum yaptım sonuç gene aynı.

Bu ISO ile bir dene. Rufus ile GPT şeklinde yazdır.

Bu ISO ile bir dene. Rufus ile GPT şeklinde yazdır.

Bilgisayarımda ek depolama olarak kullanmak istiyorum. Bunu nasıl sağlayabilirim peki takılı olmasına rağmen görmüyor çalışıyor ama cihaz garip bir şekilde. Intel olduğu için herhangi bir yazılımı mı mevcut acaba.

Bilgisayarımda ek depolama olarak kullanmak istiyorum. Bunu nasıl sağlayabilirim peki takılı olmasına rağmen görmüyor çalışıyor ama cihaz garip bir şekilde. Intel olduğu için herhangi bir yazılımı mı mevcut acaba.

Dediğimi denedin mi?

Hocam kurulum yapacağımız bilgisayara SSD alındığı için kurulum yapmaktan vazgeçtik. Ek depolama olarak kullanmak istiyoruz. Bu durumda ne yapabiliriz?

Disk yönetimden SSD'yi biçimlendirip kullanmaya başlayabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı