M.2 SSD Windows kurulum ekranında görünmüyor

Elemante

Zeptopat
Daha fazla  
Kingston marka NVMe M.2 SSD aldım. Bilgisayar yönetiminden biçimlendirdim aktif ettim BIOS ekranında ve bilgisayarım bölümünde görünmesine rağmen Windows kurulum ekranında görünmüyor. Çözümünü bulamadım yardımcı olursanız mutlu olurum. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Wİndows 10 ve altındaki Wİndows sürümlerinde NVMe driverları .ISO dosyası içinde yoktur. Windwos 11'de geliyor. O nedenle kurulum dosyasına bu driverları koyup, yükleme ekranında manual olarak driverları yüklemlemeniz gerekir. O zaman SSD'nizi görebilirsiniz.

Wİndows 10 ve altındaki Wİndows sürümlerinde NVMe driverları .ISO dosyası içinde yoktur. Windwos 11'de geliyor. O nedenle kurulum dosyasına bu driverları koyup, yükleme ekranında manual olarak driverları yüklemlemeniz gerekir. O zaman SSD'nizi görebilirsiniz.
Biraz geç oldu kusura bakmayın. O dosyaları nereden indirebilirim ve nereye atmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim sorun devam ediyor format atmam gerekiyor.

BIOS' tan Boot menüsü altında CSM ayarını kapatıp gözüküyor mu diye deneyin. Ayrıca seçili değilse BIOS' ta AHCI ayarının seçili olması gerekli.

CSM kapatıp deneyin. Hangi Windows sürümünü kurmaya çalışıyorsunuz? Ayrıca sistem özellikleriniz nedir?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı